• Squid Game: The Challenge” va avea, cel mai probabil, un succes uriaș atunci când va fi lansat pe Netflix în noiembrie 2023.
  • ,,Squid Game”: The Challenge” a fost comparat cu ,,Physical: 100″, care a fost prima emisiune fără scenariu a Netflix.
  • Prima parte a serialului ,,Squid Game” a fost apreciată în întreaga lume, devenind virală la scurt timp după lansare.

Netflix a confirmat oficial că ,,Squid Game: The Challenge” va avea premiera în noiembrie 2023, deocamdată, data exactă de lansare nu a fost confirmată, scrie HITC.

Trailer-ul official pentru „Squid Game: The Challange” arată un nou joc prin care concurenții care sunt gata să riște tot pentru a câștiga premiul de 4.56 de milioane de dolari.

Alte detalii despre „Squid Game: The Challange”

Nu mai e mult până la lansare, iată tot ce trebuie să știi dacă ești fan Squid Game, inclusiv actorii care vor ,,concura” pentru marele premiu, data de lansare, trailerul și multe altele.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT
ZHANG INTRĂ ÎN ÎNCHISOARE PENTRU POSTĂRI
MUZICA REVINE PE TIKTOK
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE
Sursă: Complex

Următoarea parte a seriei va avea un total de 10 episoade și va fi disponibilă doar pe platforma Netflix.

Actorii care vor apărea în Squid Game: The Challange sunt: Michael van Wijk, Terry Myers, Theresa Sherron, Deandre Sipthekid Smith, Lee Taylor, Marcus Herrington, Midge Ripoli, Brian D. Banks și mulți alții.

Deși trailerul prezintă aceleași jocuri, există totuși o șansă să vedem o selecție de jocuri noi.

Cei de la Netflix au comentat acest lucru și au declarat că: „Actorii concurează în o serie de jocuri inspirate din show-ul original dar vor fi în plus și altele noi…miza este mare și în acest joc cea mai rea soartă este să fii eliminat” .

Citește și: