• Compozitorul celebru Hans Zimmer și-a cerut iubita în căsătorie pe scenă în timpul unui spectacol la Londra, în fața a aproximativ 20.000 de fani adunați la The O2.
  • Momentul romantic a fost unul surprinzător pentru iubita lui Zimmer, Dina De Luca, care a acceptat cererea în căsătorie sub aplauzele publicului.
  • Hans Zimmer, cunoscut pentru muzica sa din filme Disney precum „Regele Leu” și „Pirații din Caraibe”, este un compozitor premiat cu un Oscar și are în palmares partituri pentru peste 150 de filme.

Celebrul compozitor, Hans Zimmer, cunoscut pentru muzica sa din filmele Disney precum „Regele Leu” și „Pirații din Caraibe”, a surprins publicul la un spectacol în Londra, atunci când și-a cerut iubita în căsătorie pe scenă.

Hans Zimmer, în vârstă de 65 de ani și originar din Germania, a împărtășit un moment romantic cu cei aproximativ 20.000 de fani adunați la spectacolul său, intitulat „Hans Zimmer Live” la The O2. Compozitorul a lucrat, de asemenea, la superproducții hollywoodiene, precum „Dunkirk” și „Inception”.

Spre sfârșitul concertului, Hans Zimmer a invitat-o pe scenă pe iubita sa, Dina De Luca, antreprenor și proprietar de hotel din New York: „Mai este un lucru. Deci, aceasta este femeia pe care o iubesc, se pare că și ea mă iubește”, a declarat publicului dublul câștigător al premiului Oscar.
„De ce te-am adus aici? Voiam să te întreb ceva foarte important. Ai încuiat ușa din spate? Este laptele în frigider? Avem sorbet în congelator?”, a glumit el.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

În final, Zimmer și-a făcut curaj și i-a adresat întrebarea decisivă: „Vrei să te căsătorești cu mine?”. Dina a acceptat cererea în căsătorie, iar publicul a izbucnit în aplauze. Cei doi s-au îmbrățișat dulce pe scenă, iar Hans a interpretat apoi o piesă muzicală intitulată „Time” din filmul „Inception”.

Hans Zimmer este un compozitor premiat, având în portofoliu partituri pentru peste 150 de filme, inclusiv „Gladiator”, trilogia „The Dark Knight” și „Interstellar”. El a câștigat un premiu Oscar în 1995 pentru munca sa la coloana sonoră a filmului animat clasic Regele Leu” și a primit premiul pentru cea mai bună coloană sonoră originală la Premiile Academiei din anul precedent pentru contribuția sa la filmul SF epic „Dune”.

Hans Zimmer a fost căsătorit anterior de două ori, mai întâi cu modelul Vicki Carolin și apoi cu Suzanne Zimmer. În 2020, s-a despărțit de cea de-a doua soție, iar cei doi au împreună trei copii.

Citește și: