• Ashwagandha a fost recent utilizată din ce în ce mai mult nu numai de persoanele active din punct de vedere fizic, ci și în situațiile în care trebuie să se confrunte cu stresul.
  • Utilizarea ashwagandha are un efect pozitiv asupra întregului organism uman, așa că merită să o luăm în considerare ca supliment alimentar atunci când există anomalii într-o anumită situație.
  • Se presupune că efectele pozitive ale ashwagandha asupra performanțelor organismului uman se datorează faptului că reduce nivelul de cortizol.

Ashwagandha, în special, a fost recent utilizată din ce în ce mai mult nu numai de persoanele active din punct de vedere fizic, ci și în situațiile în care trebuie să se confrunte cu stresul și așa mai departe. De fapt, ashwagandha este ginsengul indian, sau vitania leneșă, care poate fi catalogat drept adaptogen. Este o substanță care crește în mod natural performanța generală, imunitatea și rezistența organismului uman. Toate acestea au făcut ca ea să fie prezentă și sub formă de suplimente alimentare, care pot fi găsite cel mai adesea sub formă de capsule sau tablete.

Cum afectează ashwagandha corpul uman?

Deși ashwagandha în sine este cunoscută încă din cele mai vechi timpuri, abia în ultima vreme se poate vorbi despre popularitatea sa crescândă, la nivel mondial. Ea a făcut obiectul a numeroase studii care au confirmat efectele sale pozitive, printre altele, asupra percepției stresului. În plus, ashwagandha are proprietăți de întinerire, dar și neuroprotectoare, iar utilizarea sa pe scară largă este cea care a dus la creșterea popularității sale.

Utilizarea regulată a ashwagandha poate îmbunătăți semnificativ funcționarea generală a organismului. Totul datorită faptului că are proprietăți antidiabetice, anticancerigene, antiinflamatorii, analgezice etc. În plus, ashwagandha îmbunătățește, de asemenea, performanța generală a sistemului imunitar și a celui cardiorespirator.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA
PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE

Utilizarea ashwagandha are un efect pozitiv asupra întregului organism uman, așa că merită să o luăm în considerare ca supliment alimentar atunci când există anomalii într-o anumită situație.

Utilizarea ashwagandha în sport – ce merită să știți despre ea?

Când vine vorba de persoanele active din punct de vedere fizic, ashwagandha are, de asemenea, o gamă largă de aplicații. În primul rând, se poate spune că îmbunătățește efectul general al antrenamentului. S-a observat că are un efect pozitiv atât asupra construirii masei musculare, cât și asupra arderii grăsimilor.
Interesant este că ashwagandha crește și nivelul de testosteron, ceea ce favorizează dezvoltarea masei musculare. Interesant este faptul că ginsengul indian are, de asemenea, proprietăți care susțin recuperarea după antrenament. Toate acestea fac să merite să luați în considerare ashwagandha. ca supliment alimentar, mai ales dacă sunteți activi fizic.

Se presupune că efectele pozitive ale ashwagandha asupra performanțelor organismului uman se datorează, printre altele, faptului că reduce nivelul de cortizol, cunoscut ca hormonul stresului și care are un impact major asupra metabolismului uman. De asemenea, acesta poate bloca dezvoltarea corectă a masei musculare.

Atunci când căutați potențiatorul potrivit pentru a îmbunătăți funcționarea generală a propriului organism, merită să luați în considerare nu numai ashwagandha, ci și alte suplimente nutritive și dietetice, adaptându-le la situația dumneavoastră specifică. La ALLNUTRITION (https://allnutrition.ro) există o gamă largă de diverse substanțe nutritive și suplimente care vă ajută să vă puneți în formă.