• Marcel Ciolacu și-a luat la revedere și l-a îmbrățișat pe holurile Parlamentului pe Petre Daea, înainte de ședința de învestire a Guvernului.
  • Petre Daea a fost sărit din funcția de ministru al Agriculturii, social-democrații alegând să-l pună în funcție pe Florin Barbu, fost inspector, șef de serviciu și director în Primăria Slatina.
  • Executivul Ciolacu a trecut de vot cu 290 de voturi „pentru” și 95 de voturi „împotrivă”.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a fost surprins joi, 15 iunie, la Parlament, în timp ce îl îmbrățișa pe fostul ministru al Agriculturii Petre Daea. Fostul ministru nu a mai prins un fotoliu de ministru și a fost înlocuit.

Petre Daea a fost sărit din funcția de ministru al Agriculturii, social-democrații alegând să-l pună în funcție pe Florin Barbu, fost inspector, șef de serviciu și director în Primăria Slatina. Acesta este și deputat PSD.

Joi dimineață, înainte de votul de învestitură pentru guvernul Ciolacu, Petre Daea este surprins într-o fotografie în timp ce este îmbrățișat de către președintele de partid.

Recomandări

JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
ÎȚI INTRĂ LA SUFLET
APPLE, ÎN DISCUȚII CU OPENAI
AU GĂSIT CHEIA SUCCESULUI

Executivul Ciolacu a trecut de vot cu 290 de voturi „pentru” și 95 de voturi „împotrivă”. Din numărul total de parlamentari de 465, joi au fost prezenți 411 aleși, dintre care au votat doar 385. Parlamentarii UDMR, dar și o parte din AUR nu au participat la vot.

Citește și

VIDEO. Marcel Ciolacu, la învestitură: „Nu sunt perfect sau fără de păcat, pur și simplu sunt om”. Noul premier „susține eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari”

VIDEO. „Ai nevoie de un Dogg pentru a cunoaște un câine”. Snoop Dogg semnează un parteneriat cu o companie de îngrijire a animalelor

FOTO-VIDEO. Țara în care s-a deschis primul cinematograf unde poți să mergi cu animalul de companie la film