• Europa-Park din Germania s-a redeschis, oferind o experiență nouă și captivantă pentru vizitatori.
  • Începând cu 26 aprilie, Europa-Park va deschide un nou cartier tematic croat, cu accent pe viața și inovațiile lui Nikola Tesla.
  • Cu toate acestea, prețurile biletelor cresc cu 7%, reflectând creșterea continuă a popularității parcului.

Unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din lume se redeschide în acest weekend. Votat de opt ori cel mai bun parc de distracții din lume, Europa-Park din Germania și-a redeschis porțile pentru vizitatori sâmbăta aceasta.

Parcul de distracții a fost reamenajat și intenționează să le ofere vizitatorilor săi o serie de noutăți, printre care o atracție de realitate virtuală, „The Ghost of the ‘Opera Coastiality”, care combină celebra poveste a lui Gaston Leroux cu senzațiile tari ale unui roller coaster.

Un nou cartier tematic croat va fi inaugurat în Europa-Park

Un nou cartier tematic dedicat Croației va fi inaugurat în Europa-Park începând cu 26 aprilie. Acesta își va concentra povestea în jurul celebrului om de știință Nikola Tesla, născut în ceea ce este acum Croația. Tesla este recunoscut pentru contribuțiile sale deosebite în domeniul energiei electrice și al transmisiilor radio. Unul dintre punctele de atracție va fi noul roller coaster „Voltron Nevera powered by Rimac”, care promite senzații unice, incluzând șapte inversiuni, patru propulsii și un record mondial pentru cea mai abruptă propulsie la un unghi de 105 grade.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER
BEYONCE FACE SHOW LA VMA

Pe lângă aceasta, două atracții îndrăgite, „Express des Alpes Enzian” și „Les Rapides du Tyrol”, se vor redeschide din 14 mai în districtul austriac. De asemenea, va fi inaugurat și „Yomis discovery trail”, un traseu cu poduri suspendate și structuri de cățărare. Cu un total de 17 districte tematice, Europa-Park oferă o experiență diversă inspirată din diferite regiuni europene.

În ciuda noilor atracții, prețul biletelor va crește cu 7% față de anul precedent. Astfel, biletul pentru adulți va ajunge la 69,50 euro în sezonul de vârf și la 59,50 euro în perioadele mai puțin aglomerate. Acesta este al doilea an consecutiv de majorare a prețurilor pentru acest parc votat cel mai bun parc de agrement din lume în 2023. Cu aproximativ 6 milioane de vizitatori anual, Europa-Park rămâne accesibil direct cu trenul din gara Ringsheim/Europa-Park.

Citește și