• David Beckham i-a transmis soției sale, Victoria, un mesaj de „La mulți ani” pe pagina sa de Instagram, cu ocazia împlinirii a 50 de ani.
  • În mesajul său, David a evidențiat realizările Victoriei, descriind-o ca o „mirodenie elegantă, femeie de afaceri”, iar cea mai mare realizare a ei fiind copiii lor.
  • Cuplul și-a marcat recent cea de-a 25-a aniversare a nunții lor, iar într-o serie de documentare Netflix intitulată „Beckham”.

David Beckham i-a transmis soției sale, Victoria Beckham un mesaj de „La mulți ani”, pe pagina sa de Instagram, cu ocazia împlinirii a 50 de ani, scrie The Standard.

Fostul căpitan al Angliei a împărtășit un montaj cu amintiri ale perechii pe Instagram, inclusiv clipuri cu dansul cuplului de renume mondial și spectacolul fostei Spice Girl.

Clipul scurt începe cu imagini cu fiul ei, Brooklyn, când era copil mic, urându-i la mulți ani, adăugând „Te iubesc mult mai mult decât lumea”, înainte de a răsfoi fotografiile și videoclipurile cu Victoria în copilărie și primele clipuri ale cântăreței. .

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

„More Than A Woman” de la Bee Gees este melodia de fundal aleasă de Beckham, pe care se derulează clipuri de la nunta cuplului și filmări cu copiii lor, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper.

Alături de postare, David a scris: „La mulți ani frumoasei mele soții… Pe măsură ce te îndrepti spre această zi de naștere, ar trebui să te uiți înapoi și să fii mândru de ceea ce ai realizat și ceea ce ai construit: mirodenie elegantă, femeie de afaceri și, bineînțeles, căsătoria cu căpitanul Angliei”.

„Dar cel mai mare succes al tău sunt copiii tăi, îi ghidezi, îi iubești și îi înveți… Ei te iubesc dincolo de cuvinte, cu toții te iubim atât de mult. Să ai o zi specială pe care o meriți din plin”.

Răspunzând la mesajul de naștere, cântăreața și creatoarea de modă a scris: „Vă iubesc atât de mult”.

Cuplul influent și-a marcat cea de-a 25-a aniversare a nunții în iulie.

Anul trecut, într-o serie de documentare Netflix, intitulată „Beckham”, David a vorbit despre ascensiunea sa la faimă ca fotbalist și despre relația sa cu Victoria, cu care s-a căsătorit în 1999.

Citește și