• Storia: În București, Cluj și Constanța găsești foarte greu un loc de parcare.
  • Storia: În Alexandria, Râmnicu Vâlcea și Dobreta-Turnu Severin găsești mereu loc de parcare.
  • În Capitală, cartierele cu cele mai mari dificultăți includ Calea Victoriei, Iancului, Romană și Tei.

Ai mereu loc de parcare, lângă casa ta? Potrivit unei analize Storia, există diferențe mari în ceea ce privește accesul la locurile de parcare în orașele din România. Analiza arată că în București, Cluj și Constanța găsești foarte greu un loc de parcare, în timp ce în Alexandria, Râmnicu Vâlcea și Drobeta-Turnu Severin găsești mult mai ușor.

Analiza făcută de Storia aduce în prim-plan situația parcărilor din diferite orașe din România. Bucureștiul, Cluj-Napoca și Constanța sunt printre cele mai problematice zone în ceea ce privește găsirea locurilor de parcare, potrivit datelor obținute din „Vocea Cartierelor”. În contrast, orașele Alexandria, Râmnicu Vâlcea și Drobeta-Turnu Severin se evidențiază ca având facilități mai bune pentru parcări.

În detaliu, analiza indică faptul că rezidenții din București întâmpină dificultăți mari atunci când caută un loc de parcare, cu un scor de 39,1, urmat de Cluj-Napoca 39,9, Constanța 41,8 și Iași 43. În Capitală, cartierele cu cele mai mari dificultăți includ Calea Victoriei, Iancului, Romană și Tei. Pe de altă parte, Brașovul se distinge prin cartierul Stupini, care obține cel mai mare scor în ceea ce privește accesibilitatea parcărilor, cu 77 de puncte. Orașul este urmat de Nicolae Grigorescu din Oradea și Gai din Arad.

Recomandări

DUCESA SOPHIE VIZITEAZĂ UCRAINA
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
MELONI CANDIDEAZĂ LA EUROPARLAMENTARE

Deci, în concluzie, avem destule zone în țară unde ne confruntăm cu locurile de parcare, mai ales în orașele mari.

Citește și