VIDEO. Will Smith, primele declarații după 3 luni de tăcere

Într-o înregistrare video postată online vineri, actorul laureat cu Oscar Will Smith – care a făcut cele mai ample comentarii publice de când l-a pălmuit pe Chris Rock la Premiile Academiei în martie – și-a cerut scuze direct comediantului și a declarat că este profund plin de remușcări pentru comportamentul său.

Într-un videoclip de aproape șase minute încărcat pe Instagram și YouTube, Smith a spus că nu și-a cerut inițial scuze în discursul său de acceptare a premiilor Oscar deoarece era încețoșat. A spus că a luat legătura cu Chris și mesajul care a venit înapoi este că nu este pregătit să vorbească și, când va fi, va lua legătura.

Îți voi spune, Chris, că îmi cer scuze față de tine. Comportamentul meu a fost inacceptabil și sunt aici ori de câte ori vei fi pregătit să vorbești, a spus Smith. Actorul și-a prezentat apoi scuzele mamei comediantului, Rose Rock, explicând că a văzut-o exprimându-și angoasa în legătură cu incidentul într-un interviu.

Într-un interviu acordat în aprilie postului afiliat NBC WIS din Columbia, Carolina de Sud, Rose Rock a părut să-l critice pe Smith, spunând: Când l-a pălmuit pe Chris, ne-a pălmuit pe toți. Smith și-a cerut scuze anterior lui Rock într-o declarație scrisă, la câteva zile după cea de-a 94-a ceremonie a premiilor Oscar, spunând în parte că a întrecut măsura și că a fost jenat.

Smith i-a dat o palmă peste față după ce comediantul a făcut o glumă despre soția actorului, Jada Pinkett Smith. Rock, care a prezentat Oscarul pentru cel mai bun documentar, a spus că era încântat să o vadă pe Pinkett Smith în G.I. Jane 2.

Exit mobile version