• 14 septembrie, ziua în care copiii au început școala, iar Craioveanu talk show-ul “Ochii Pe Mine!”
  • Prima ediție i-a adus față în față pe Vlad Craioveanu și Toni Grecu
  •  ,,Bulă suntem noi toți. În fiecare român este un Bulă mic”, spune Toni Grecu

Ai Aleph News de pe 1 septembrie, iar acum ai și “Ochii Pe Mine!”, cu Vlad Craioveanu, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:30. 

În prima emisiune de “Ochii Pe Mine!”, Vlad Craioveanu și Toni Grecu au făcut haz de necaz despre subiecte precum educație, coronavirus, comedie și români.

În stilul caracteristic, sincer și dezinvolt, Vlad întreabă: “De cine râdem azi?”, iar Toni răspunde: “Băi, în primul rând trebuie să râdem de noi înșine, pentru că în toată povestea asta, suntem ca niște papițoi. Niciodată omenirea cu cei mai tari politicieni, cu cei mai mari cercetători, cu cele mai grozave tehnologii, n-a fost pusă în offside cum este pusă de acest virus. Ne-a făcut de cacao, râde virusul de noi cu gură până la urechi”.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

De ce bine să rămâi pozitiv, dar să nu fii pozitiv la testul covid,,Comedia are cel mai mare rost în acest context. Ne mai ajută. În momentele de cumpănă, oamenii se mai ajută cu râsul. Altfel, te duci cu capul. Când a pus depresia gheara pe tine, ăla ești!”,spune Toni Grecu.

Personajul Bulă, mult întâlnit și discutat în perioada comunistă, n-a dispărut, cel puțin așa susține Toni Grecu: ,,Bulă suntem noi toți. Bulă s-a transformat în milioane de particule și a intrat în AND-ul nostru. În fiecare român este un Bulă mic.”

Urmărește prima ediție de “Ochii Pe Mine!” AICI, iar de luni până vineri, de la ora 20:30 pe Aleph News.