• O persoană a scris: „Faptul că Jenna Ortega a filmat acea scenă de dans în timp ce avea COVID nu este impresionant, este oribil. Un dispreț absolut insensibil față de colegii ei de muncă”.
  • „Wednesday” , de la Netflix, a realizat cel mai bun debut pentru un serial în limba engleză din istoria platformei americane de streaming.
  • Serialul care face parte din „Familia Addams” este un serial poliţist cu elemente supranaturale şi prezintă anii petrecuţi de Wednesday Addams la Academia Nevermore.

Serialul Netflix Wednesday a fost criticat după ce s-a aflat că Jenna Ortega a avut COVID în timp ce filma secvența de dans virală din serial.

În episodul patru, intitulat „Woe What A Night”, Wednesday (Ortega) și colegii ei participă la dansul anual Rave’N al Academiei Nevermore, unde execută un număr de dans pe coloana sonoră a single-ului „Goo Goo Muck” al trupei The Cramps.

Vorbind cu NME, Ortega a dezvăluit că a avut COVID în timp ce filma scena. „Primisem melodia Goo Goo Muck cu o săptămână înainte și am extras din tot ce am putut… este o nebunie pentru că a fost prima mea zi cu COVID, așa că a fost groaznic să filmez.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

„Da, m-am trezit și – e ciudat, nu mă îmbolnăvesc niciodată și când o fac nu e foarte rău – aveam dureri de corp. Mă simțeam de parcă aș fi fost lovit de o mașină și că un spiriduș mic fusese eliberat în gât și îmi zgâria pereții esofagului. Îmi dădeau medicamente între reprize, pentru că așteptam rezultatul pozitiv.”
Ea a adăugat: „Am cerut să o refacem, dar nu am avut timp. Cred că, probabil, aș fi putut să o fac un pic mai bine…”.

MGM, compania de producție din spatele Wednesday, a confirmat pentru NME prin e-mail că „au fost respectate protocoalele stricte COVID și, odată ce testul pozitiv a fost confirmat, producția a scos-o pe Jenna de pe platou”.

De atunci, telespectatorii au criticat producția emisiunii pentru că i-a permis lui Ortega să filmeze scena când aceasta prezenta simptome. „Acesta este un lucru rău, nu-i așa? Suntem cu toții de acord că acesta nu este un moment de „perseverență prin greutăți”, este un moment de ce naiba nu a fost trimisă acasă, pentru că se putea îmbolnăvi îngrozitor sau putea infecta pe alții”, a scris un telespectator pe Twitter.

Un altul a adăugat: „Faptul că Jenna Ortega a filmat acea scenă de dans în timp ce avea COVID nu este impresionant, este oribil. Un dispreț absolut insensibil față de colegii ei de muncă”.