• În acest weekend, programul artistic al proiectului „Străzi Deschise – Bucureşti, Promenadă urbană” se desfășoară între orele 09:00-23:00.
  • Programul serii de sâmbătă, 22 iulie, va fi inaugurat de o parada a celor de la Circului Metropolitan Bucureşti începând cu ora 20:00.
  • Duminică vor avea spectacol membrii Teatrului de Animaţie Ţăndărică în zona Muzeului Naţional de Artă al României, între orele 19:00 – 20:30.

Calea Victoriei devinde pietonală în acest weekend cu ocazia programului artistic „Străzi deschise-București, Promenada urbană”, unde vei avea parte de miniconcerte, spectacole de acrobație, expoziții și multe altele, conform Arcub.

Începând cu luna aprilie s-a dat startul proiectului, „Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană”, în capitală, care urmează să se desfăşoare în fiecare weekend, până pe 8 octombrie. Cu scopul de a ajunge la cât mai mulţi locuitori din Bucureşti, „Străzi deschise” se desfăşoară în mai multe locații din Bucureşti.

Ce activități se vor desfășura

În urma unei postări pe pagina de Facebook a programului „Străzi deschise-București”, sâmbătă te așteaptă începând cu ora 11, în grădina Muzeului Național al Literaturii Române, copiii vor fi captivați de Atelierele Thomasinei, unde vor explora lumea fantastică prin crearea propriilor personaje.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Apoi, Paragon Street Beat va susține în zona Cercului Militar, începând cu ora 19:00, o serie de miniconcerte susținute de tineri artiști vocali, în stiluri muzicale variate precum pop, pop-rock, hip-hop, jazz, pop-jazz și funk.

În paralel, artiștii Teatrului de Animație Țăndărică vor da viață minunatelor personaje din povești, începând cu ora 19;00, printr-o nouă serie de spectacole de teatru cu păpuși și marionete, iar la începând cu ora 20:00 va avea loc parada Circului Metropolitan București.

Citește și: