• A fost un an plin de evenimente pentru Will, care a ajuns pe prima pagină a ziarelor în martie după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la Oscaruri.
  • Starul hollywoodian făcuse un test COVID înainte de a participa la proiecție, aflând că a fost testat pozitiv la virus.
  • Incidentul a dus la o pauză de patru luni din partea vedetei, după ce a revenit în viața publică și în social media la sfârșitul lunii mai cu un mesaj de scuze.

Will Smith a sărbătorit după Ziua Recunoștinței alături de familie, dar weekendul său nu s-a încheiat așa cum trebuia să se termine. Sâmbătă, înainte de a surprinde un public care îi vizionase filmul Emancipation, Will a aflat în ultima clipă că nu va putea să se prezinte în persoană.

Starul hollywoodian făcuse un test COVID înainte de a participa la proiecție, aflând că a fost testat pozitiv la virus. Luând totul cu bună dispoziție, el a postat pe rețelele de socializare un videoclip cu el însuși făcând testul, alături de mesajul: Am devenit viral”.

Vestea a venit ca o surpriză pentru Will deoarece nu a prezentat niciun semn de boală. În loc să meargă la proiecție, Will a fost nevoit să lipsească, dar în schimb a apelat prin apel video, astfel încât a putut totuși să fie prezent virtual.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

Întreaga familie a lui Will se bucurase de Ziua Recunoștinței petrecută împreună chiar înainte ca acesta să fie testat pozitiv pentru COVID. Starul și soția sa, Jada Pinkett Smith, împreună cu copiii lor Jaden și Willow, au fost însoțiți de fiul lui Will, Trey, și de fosta sa soție, Sheree Zampino, care au cu toții o relație apropiată.

De fapt, Sheree s-a destăinuit despre planurile familiei mixte înainte de Ziua Recunoștinței, în cadrul emisiunii speciale de sărbători HELLO! Ea a spus: Am decis să facem sărbătorile împreună. Am înțeles că pentru Trey, el va dori întotdeauna să fie cu ambii părinți”. A fost un an plin de evenimente pentru Will, care a ajuns pe prima pagină a ziarelor în martie după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la Oscaruri.

Incidentul a dus la o pauză de patru luni din partea vedetei, după ce a revenit în viața publică și în social media la sfârșitul lunii mai cu un mesaj de scuze.