• Actorul american Will Smith i-a cerut scuze comediantului Chris Rock pentru palma pe care i-a dat-o chiar în timpul ceremoniei de decernare a premiilor Oscar.
  • Will Smith, în vârstă de 53 de ani, a descris comportamentul său, la o zi după incident, drept „inacceptabil și de neiertat.
  • Smith a adăugat că, o glumă pe seama stării medicale a soției lui, a fost prea mult pentru el.

Actorul american Will Smith i-a cerut scuze comediantului Chris Rock pentru palma pe care i-a dat-o chiar în timpul ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, după ce Rock, în calitate de prezentator, a făcut o glumă la adresa soției lui Smith, care are alopecie.

Will Smith, în vârstă de 53 de ani, a descris comportamentul său, la o zi după incident, drept „inacceptabil și de neiertat” și a cerut iertare pentru gest atât lui Chris Rock, cât și grupului care organizează Gala Premiilor Oscar – Academiei de Arte și Științe Cinematografice din SUA.

„Violența în toate formele sale este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu de aseară la Premiile Oscar a fost inacceptabil și de neiertat. Glumele pe seama mea fac parte din meserie, dar o glumă despre starea medicală a Jadei a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional. Aș dori să-mi cer scuze în mod public, Chris. Am întrecut măsura și am greșit. Sunt jenat și acțiunile mele nu au fost un indiciu al bărbatului care vreau să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și a bunătății”, a scris Will Smith, luni, într-o postare pe care a publicat-o pe contul său de Instagram.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Totodată, actorul a prezentat scuze tuturor celor care au urmărit emisiunea.

Aș dori, de asemenea, să îmi cer scuze Academiei, producătorilor emisiunii, tuturor participanților și tuturor celor care au urmărit emisiunea în întreaga lume. Aș dori să îmi cer scuze familiei Williams și familiei mele King Richard. Regret profund faptul că gestul meu a pătat ceea ce a fost, de altfel, o călătorie superbă pentru noi toți. Lucrez la mine. Cu sinceritate, Will”, a încheiat Will Smith, în cadrul aceleiași postări.

Will Smith a primit în cadrul Galei, la mai puțin de o oră după incident, premiul pentru cel mai bun actor pentru rolul din filmul „King Richard”.