• Artistul american vine pentru prima dată în România la Beach, Please!, cel mai mare festival urban din sud-estul Europei, alăturându-se unui line-up impresionant.
  • În afara lui Wiz Khalifa, festivalul va găzdui încă doi headlineri surpriză, alături de alte nume consacrate și talente emergente din industria muzicală.
  • Anunțul venirei lui Wiz Khalifa și a altor artiști a stârnit mii de reacții entuziaste pe rețelele de socializare, fanii fiind nerăbdători să participe la petrecerea urbană a anului.

Pentru fanii muzicii urbane din România, așteptarea a luat sfârșit! Wiz Khalifa, artistul american cu hituri de top și recunoaștere internațională, se alătură lineup-ului exploziv de la Beach, Please! 2024, care va avea loc între 11 și 13 iulie, la Costinești. Cu peste 35.000 de bilete deja vândute, festivalul promite o experiență muzicală memorabilă pentru toți participanții.

Wiz Khalifa, cunoscut pentru hiturile sale precum „Black & Yellow” și „See You Again”, va aduce energia sa inconfundabilă pe scena festivalului, alături de alți artiști de renume precum YEAT, 6IX9INE și NLE CHOPPA. În total, festivalul va găzdui 25 de nume internaționale, cu încă doi headlineri surpriză ce urmează să fie anunțați.

Anunțul venirii lui Wiz Khalifa și a celorlalți artiști a stârnit reacții explozive pe rețelele de socializare, cu sute de mii de like-uri și comentarii entuziaste. Pe lângă artiștii consacrați, festivalul va oferi și o platformă pentru talentele emergente, cum ar fi Erika Isac, Albert NBN și NOUĂ UNȘPE, care promit un show de neuitat.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Cea de-a treia ediție a festivalului promite să fie mai epică și mai spectaculoasă ca niciodată. Prețul unui abonament începe de la 519 de lei, iar biletele pot fi achiziționate aici.

Citește și