• După cinci ani în One Direction, Zayn s-a retras.
  • Într-o declarație, el a spus că a vrut să trăiască ca un „tânăr normal de 22 de ani, care se poate relaxa și are parte de timp privat, în afara reflectoarelor”.
  • Într-un interviu în exclusivitate, povestește despre modul în care educația sa i-a modelat și continuă să îi modeleze viața.

Zayn Malik a intrat pentru prima pe scena audițiilor X Factor în 2010, la doar 17 ani, când a făcut echipă cu Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne și Louis Tomlinson. Poate că One Direction nu a câștigat seria, dar au devenit rapid un fenomen pop stratosferic, vânzând 70 de milioane de discuri, iar ultimele lor concerte ca formație de cinci, Where We Are Tour, au devenit cele mai mari încasări ale unui grup, totalizând peste 230 de milioane de lire sterline, în timp ce au cântat în fața a 3 439 560 de fani din întreaga lume, scrie Big Issue.

După cinci ani în trupă, Zayn s-a retras. Într-o declarație, el a spus că a vrut să trăiască ca un „tânăr normal de 22 de ani, care se poate relaxa și are parte de timp privat, în afara reflectoarelor”.

Bradford este un loc creativ, iar Zayn este un exemplu de urmat atunci când vine vorba de a arăta cum creativitatea poate schimba soarta. Zayn a ales Big Issue pentru a vorbi despre următorul capitol din viața sa. Într-un interviu în exclusivitate, povestește despre modul în care educația sa i-a modelat și continuă să îi modeleze viața și a adunat voci din Bradford pentru a le întreba cum au fost și ele create de locul din care provin.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Citate din interviul pentru Big Issue

În tinerețe – ca toți tinerii de pretutindeni – v-ați dorit să plecați departe de casă și să vă croiți propriul drum?

Îmi amintesc că eram foarte tânăr, probabil aveam șapte sau opt ani, și am decis că nu îmi voi petrece întreaga viață în orașul meu natal. Am vrut să fac ceva unic și valoros. Îndemnul meu inițial spre început a fost că voiam ca părinții mei să aibă o casă mai bună. Am locuit într-o proprietate închiriată toată copilăria noastră și am vrut să le ofer o calitate mai bună a vieții. Aceasta a fost intenția inițială, iar apoi, când am ajuns pe la 17 sau 18 ani, am vrut să-mi croiesc propriul drum, să-mi scriu propria poveste și să merg să văd lumea.

Am știut întotdeauna cât de mult m-a influențat Bradford, chiar și atunci când am venit la Londra pentru a participa la X Factor. Am făcut imediat cunoștință cu multe personaje diferite pe care nu le mai întâlnisem înainte și mi-am dat seama rapid că personalitatea mea și felul meu de a fi sunt foarte nordice. Acum, ca bărbat în vârstă de 31 de ani, după ce am trăit în America timp de 10 ani, m-am împăcat cu siguranță cu faptul că sunt un om foarte nordic, ceea ce îmi influențează puternic personalitatea și deciziile pe care le iau zilnic.

De ce ați vrut să vă implicați în activitățile din cadrul Orașului Culturii din Bradford?

Cred că Bradford este un oraș al culturii fără efort. Este logic că oamenii care locuiesc acolo, culturile care s-au amestecat, diferitele pături sociale și oamenii de pretutindeni s-au amalgamat într-un singur oraș.

Citește și