• Zi importantă pentru ucraineni.
  • Preşedintele Ucrainei a adus un omagiu luptătorilor şi civililor ucişi de ruşi de la începutul invaziei şi a mulţumit poporului său.
  • Ruşii continuă bombardamentele maive în multe zone din ţară.

Preşedintele Ucrainei a adus un omagiu luptătorilor şi civililor ucişi de ruşi de la începutul invaziei şi a mulţumit poporului său.

Într-un discurs video adresat naţiunii, Zelenski a salutat contribuţiile aduse de ucraineni – de la soldaţi, pompieri şi medici la profesori care dau lecţii online, săteni care gătesc pentru militari, croitori care cos uniforme şi fermieri care îşi ară câmpurile în ciuda faptul că îşi riscă viaţa. Ruşii continuă bombardamentele maive în multe zone din ţară.

Şeful de stat a salutat sfidarea lor în ciuda atacurilor frecvente cu rachete, a distrugerilor pe scară largă, a penuriei şi a întreruperilor de curent în timp ce se instalează iarna, la aproape exact nouă luni de la invazia Rusiei, notează Reuters.

Recomandări

PRESIUNEA CREȘTE ASUPRA LUI BIDEN
ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT

Putem rămâne fără bani. Fără benzină. Fără apă caldă. Fără lumină. Dar nu fără libertate” , a spus Zelenski într-un discurs pe care l-a ţinut în picioare într-o cameră ornamentată din palatul prezidenţial din Kiev. https://www.facebook.com/zelenskiy.official