• 10.000 de militari au înconjurat oraşul Soyapango din El Salvador, ca parte a unei represiuni masive împotriva bandelor interlope.
  • Toate drumurile care duc spre oraş au fost blocate, iar forţele speciale au căutat în toate imobilele oraşului pentru a găsi membri ai bandelor infractoare. 
  • De asemenea, ofiţerii i-au oprit pe toţi cei care încearcau să părăsească oraşul şi le-au verificat actele de identitate.

Aproximativ 10.000 de militari au înconjurat oraşul Soyapango din El Salvador, ca parte a unei represiuni masive împotriva bandelor interlope, a anunţat preşedintele Nayib Bukele.

Toate drumurile care duc spre oraş au fost blocate, iar forţele speciale au căutat în toate imobilele oraşului pentru a găsi membri ai bandelor infractoare. 

De asemenea, ofiţerii i-au oprit pe toţi cei care încearcau să părăsească oraşul şi le-au verificat actele de identitate.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Operaţiunea face parte dintr-o represiune masivă împotriva bandelor după o creştere a violenţei la începutul acestui an.

Ministrul Justiţiei a spus că 12 persoane au fost arestate până acum.

Soyapango este unul dintre cele mai mari oraşe din El Salvador şi găzduieşte peste 290.000 de oameni. Oraşul, care se află la doar 13 km (8 mile) vest de capitala San Salvador, a fost de multă vreme cunoscut ca un centru pentru activităţile infractorilor, transmite BBC