• Cătălin Cherecheș a fugit din țară folosind buletinul unui văr.
  • Cherecheș a ieșit din țară cu un taxi, în timp ce polițiștii îl căutau acasă.
  • Se pare că primarul condamnat ar fi ajuns în Italia.

Scandalul fugii din țară a primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, se lasă cu demiteri în Ministerul de Interne. A fost eliberat din funcţie şeful Poliţiei de Frontieră, Victor Ştefan Ivaşcu. A fost înlocuit şi şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş. Corpul de Control al Ministrului va merge la Inspectoratul Teritorial Sighetul Marmaţiei al Poliţiei de Frontieră, inclusiv la Punctul de Trecere a Frontierei Petea.

Pe lângă demiterile care s-au făcut după fuga lui Cătălin Cherecheș, IGFR u va face un control la Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș și până în data de 6 decembrie, management-ul direcției de investigații criminale al IGPR-ului va supraveghea și va face un control la Poliția Maramureș. De asemenea, s-a înlocuit conducerea Brigăzii Operațiuni Speciale Cluj.

De asemenea, a fost schimbați și șeful brigăzii operațiuni speciale din Cluj. Se fac controale în toate structurile, mai ales în zona punctului de trebuie de trecerea frontierei Petea. Cătălin Cherecheș a reușit să fugă din țară imediat după hotărârea judecătorească definitivă a instanței de condamnare a primarului din Baia Mare la 5 ani de închisoare

Recomandări

ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
A.I.-UL DUPĂ MOARTE DEVINE AFACERE
SUNTEM ÎN TOPUL DESTINAȚIILOR
INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN AFGANISTAN
ELEVII ROMÂNI MERG ÎN ITALIA
NADAL PIERDE LA ROMA

Citește și