• Tim Cook, directorul general al Apple, a vorbit recent despre ce caută compania atunci când face angajări.
  • Tim Cook spune că toți angajații Apple cred că „unu plus unu egal trei”.
  • El a mai spus că programarea este importantă în general, dar Apple a angajat oameni care nu programează sau care nu au diplome.

Tim Cook a vorbit despre caracteristicile pe care le împărtășesc cei mai buni angajați la Apple într-un interviu podcast recent găzduit de Dua Lipa.

La aproximativ trei minute de la începerea interviului, Cook a spus că toți cei cu care lucrează la Apple cred că unu plus unu este egal cu trei”. Abilitățile slabe de matematică nu sună ca și cum ar fi ideale pentru lucrătorii unei companii de top din domeniul tehnologiei, dar Cook a explicat ce a vrut să spună prin asta, scrie Business Insider.

Este un sentiment incredibil să lucrezi cu oameni care scot la iveală ce e mai bun din tine și, în mod fundamental, cu toții credem că unu plus unu este egal cu trei”, a spus Cook. Ideea ta plus ideea mea sunt mai bune decât ideile individuale de sine stătătoare”.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

Ai nevoie de o diplomă sau știi să codezi pentru a lucra la Apple?

Cook a spus în interviu că Apple angajează oameni din toate categoriile sociale”, inclusiv persoane cu sau fără diplomă universitară. De asemenea, el a enumerat și alte câteva trăsături care ajută o persoană să găsească succesul la compania producătoare de iPhone.

Cred că una dintre caracteristicile pe care le caut la oameni este colaborarea”, a spus Cook. Pot să colaboreze cu adevărat? Cred ei profund că 1 plus 1 este egal cu trei?”.

Cook a spus că el caută, de asemenea, angajați care sunt curioși și care nu se tem să pună întrebări. Alte trăsături pe care le caută includ creativitatea și o persoană care are spirit de echipă.

El a spus că, deși crede că programarea este o abilitate de viață importantă chiar și în afara muncii, Apple a angajat persoane care nu știu să programeze sau pe cele care nu programează des sau ca parte a muncii lor zilnice.

Citește și