• Pax l-a atacat pe Brad Pitt într-o postare de Ziua Tatălui pe contul său privat.
  • La mulți ani de Ziua Tatălui pentru acest nenorocit de clasă mondială”, ar fi scris Pax în mesajul adresat tatălui său adoptiv.
  • De fiecare dată și din nou dovedești că ești o persoană teribilă și josnică”.

Fiul lui Brad Pitt l-a numit pe acesta un nemernic de talie mondială” și o ființă umană îngrozitoare” într-o postare de Ziua Tatălui. Pitt, în vârstă de 59 de ani, are șase copii cu fosta soție Angelina Jolie: fiii Maddox, în vârstă de 22 de ani, și Pax, în vârstă de 19 ani, fiicele Zahara, în vârstă de 18 ani, și Shiloh, în vârstă de 17 ani, precum și gemenele Vivienna și Knox, în vârstă de 15 ani, scrie The Independent.

Pax l-a atacat pe Brad Pitt într-o postare de Ziua Tatălui pe contul său privat. La mulți ani de Ziua Tatălui pentru acest nenorocit de clasă mondială”, ar fi scris Pax în mesajul adresat tatălui său adoptiv. De fiecare dată dovedești că ești o persoană teribilă și josnică”.

Nu ai nicio considerație sau empatie față de cei patru copii mai mici ai tăi care tremură de frică atunci când se află în prezența ta”, a scris adolescentul alături de o o fotografie cu Pitt acceptând Oscarul pentru cel mai bun actor în rol secundar în 2020.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Pax a scris: Ai făcut din viața celor mai apropiați de mine un iad constant. Poți să-ți spui ție și lumii ce vrei, dar adevărul va ieși la lumină într-o zi. Așa că, la mulți ani de Ziua Tatălui, ființă umană îngrozitoare!!!”.

O sursă a declarat pentru MailOnline că mesajul a fost postat de pe un cont privat de Instagram aparținând lui Pax și a descris dezlănțuirea împotriva lui Pitt ca fiind neobișnuită” deoarece Pax nu spune niciodată prea multe despre părinții săi” pe profil.

Citește și