• La o altă societate comercială, din Bragadiru, a fost descoperită cantitatea de 602 litri de produse de protecţie a plantelor, pentru care societatea nu a luat măsura neutralizării, având în vedere că acestea aveau termenul de valabilitate expirat.
  • De asemenea, poliţiştii de la arme au aplicat o sancţiune contravenţională conform O.G.4/1995, cu amendă în valoare de 3000 lei şi au confiscat 400 ml. de produse de protecţie a plantelor expirate.
  • Politiştii de la economic au aplicat o sancţiune contravenţională conform OUG 28/1999, cu avertisment şi au confiscat suma de 126 lei.

Poliţiştii din Ilfov au descoperit la o societate din Măgurele 25 de tone de azotat de amoniu depozitat ilegal, iar în Bragadiru au găsit peste 600 de litri de produse de protecţie a plantelor expirate. Au fost deschise 3 dosare penale.

Poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase din Ilfov, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Ilfov, au făcut, în 4 şi 5 mai, mai multe controale la fitofarmacii şi asociaţii agricole, din judeţul Ilfov, pentru a vedea dacă este respectat regimul legal în ceea ce priveşte produsele de protecţie a plantelor.

La o societate comercială din Măgurele, poliţiştii au descoperit cantitatea de 25 tone azotat de amoniu, depozitată contrar prevederilor legale. În acest caz, poliţiştii de la arme au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea obligaţiei de depozitare a îngrăşămintelor chimice şi produselor de protecţie a plantelor numai ambalate şi în locuri protejate.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

La o altă societate comercială, din Bragadiru, a fost descoperită cantitatea de 602 litri de produse de protecţie a plantelor, pentru care societatea nu a luat măsura neutralizării, având în vedere că acestea aveau termenul de valabilitate expirat.

Şi în acest caz s-a deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neluarea măsurilor de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase care au devenit deşeuri.

De asemenea, poliţiştii de la arme au aplicat o sancţiune contravenţională conform O.G.4/1995, cu amendă în valoare de 3000 lei şi au confiscat 400 ml. de produse de protecţie a plantelor expirate.

Politiştii de la economic au aplicat o sancţiune contravenţională conform OUG 28/1999, cu avertisment şi au confiscat suma de 126 lei.

De asemenea, la o societate comecială din Afumaţi, poliţiştii de la arme au descoperit cantitatea de 60 de litri de substanţe de protecţie a plantelor având termenul de valabilitate expirat, pentru care poliţiştii au întocmit dosar penal.