A doua dezbatere Trump – Biden a fost anulată. Pe cine afectează mai mult decizia comisiei

  • Comisia pentru alegeri prezidențiale a decis suspendarea celei de-a doua dezbateri dintre Trump și Biden, relatează The Wall Street Journal și CNN.
  • Decizia vine după ce Trump a refuzat participarea la o dezbatere virtuală.
  • Confruntarea urma să aibă loc pe 15 octombrie.

După 48 de ore de negocieri acerbe cu cele două echipe de campanie, Comisia pentru alegeri prezidențiale din SUA a decis anularea dezbaterii de pe 15 octombrie, dintre Donald Trump și Joe Biden.

În ciuda faptului că a primit tratament pentru Covid-19 în ultima săptămână, Donald Trump a refuzat să participe la o dezbatere online cu adversarul său. Asta înseamnă că cea de-a treia dezbatere, din Nashville, de pe 22 octombrie, va fi ultima dintre cei doi candidați în această campanie.

Comisia a anunțat vineri că dezbaterea cu numărul 2 se va derula exclusiv online, cu cei doi candidați filmați în locații diferite. Trump a respins acest plan, spunând că nu va participa la o dezbatere dacă nu este față-n față cu Biden și a anunțat o serie de evenimente de campanie. Președintele SUA este în discuții pentru o apariție la NBC în locul dezbaterii de pe 15 octombrie.

Și echipa lui Joe Biden, care a fost de acord inițial cu o dezbatere virtuală, a anunțat un format diferit pentru ca fostul vicepreședinte să răspundă la întrebări.

Pentru CNN, suspendarea dezbaterii îl afectează mai mult pe Donald Trump care este în spatele lui Biden în toate sondajele naționale și fie în spate, fie la egalitate cu Biden în așa-numitele state indecise cheie. Suspendarea îl lasă pe Trump fără o platformă importantă într-un moment în care campania lui suferă.

Prima dezbatere Trump-Biden, o confruntare haotică, a fost urmărită de 73 de milioane de oameni.

Trump nu vrea dezbatere virtuală cu Biden. Organizatorii au decis ca dezbaterea să fie online

Organizatorii dezbaterilor prezidențiale din SUA au anunțat că următoarea confruntare Trump-Biden se va desfășura online Următoarea dezbatere este programată pe 15 octombrie Trump a spus că nu va participa la o dezbatere online Comisia pentru Dezbaterile Prezidențiale din SUA a decis joi că a doua dezbatere dintre Trump și Biden va avea loc online. Data […]

Read more