• Luni a fost eliberat primul număr de înmatriculare verde, a anunţat Ministerul Afacerilor Interne.
  • De astfel de numere pot beneficia de luni cele 17.000 de vehicule electrice înmatriculate în România.
  • MAI spune că prin introducerea numerelor de înmatriculare de culoare verde pentru maşinile nepoluante se doreşte creşterea vizibilităţii acestor tipuri de vehicule.

Luni a fost eliberat primul număr de înmatriculare verde, a anunţat Ministerul Afacerilor Interne. De astfel de numere pot beneficia de luni cele 17.000 de vehicule electrice înmatriculate în România.

Acesta este primul număr de înmatriculare verde eliberat. De ce verde? Fiindcă poţi face diferenţa! Protejează şi tu mediul înconjurător! Vă reamintim că de astăzi, cele 17.000 de vehicule electrice înmatriculate în România, pot beneficia de numere de culoare verde”, au anunţat luni, pe Facebook, reprezentanţii MAI.

Conform acestora, în cazul maşinilor deja înmatriculate care respectă criteriile de acordare a „numerelor verzi”, acestea vor putea fi preschimbate, la cerere, începând de luni.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Reprezentanţii MAI spun că prin introducerea numerelor de înmatriculare de culoare verde pentru maşinile nepoluante se doreşte creşterea vizibilităţii acestor tipuri de vehicule şi încurajarea celorlalţi participanţi la trafic să opteze pentru astfel de mijloace de transport.