• În filmul ”Un palat pentru Putin” Navalnîi spune că Putin are o fiică nelegitimă
  • Jurnalistul Andrei Zaharov este cel care a descoperit-o pe Elizaveta, a treia fiică lui Putin
  • Elizaveta Krivonoghih are 17 ani și locuiește cu mama ei în Sankt Ptersburg
  • După dezvăluirea din film, Elizaveta i-a dat follow lui Navalnîi
  • Andrei Zaharov: Elizaveta este un adolescent tipic din Sankt Petersburg

Ți-am arătat deja luxul inimaginabil din palatul de 18.000 de metri pătrați pe care Putin și-l construiește de 15 ani în Ghelendjik, pe malul Mării Negre. Mai păzit decât palatul lui Putin este viața lui personală.

Elizaveta Krivonoghih este o tânără de 17 ani din Sankt Petersburg, despre care Aleksei Navalnîi spune că este a treia fiică, nelegitimă, a lui Vladimir Putin. Aleksei Navalnîi spune că, pentru nașterea acestul copil, Svetlana Krivonoghih a fost răsplătită din plin.

„După ce Krivonoghih i-a născut un copil lui Putin pe numele ei au fost scrise și mai multe active, inclusiv 3% din acțiunile Băncii Rusia. Sefinanțează aceste active din schema pe care v-am descris-o. De exemplu, banii de la SA ”Akțept” sunt transferați către companiile ei ”Ozon” și ”Puls”. ”Ozon” este o stațiune și un munte în regiunea Sankt Petersburg, iar Puls este yahtul de 40 de metri al Svetlanei”, spune Navalnîi.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Jurnalistul BBC de la Moscova, Andrei Zaharov, este cel care a descoperit-o pe Elizaveta Krivonoghih. Iar investigațiile despre ea nu au făcut-o să-și schimbe cu mult viața. Filmul lui Navalnîi i-a adus și mai multă popularitate Lizei. Ea capitalizează acum atenția și se transformă într-un influencer pe Instagram.

„Ea a avut o postare în care scria ”Dacă ești fiica lui Putin, publică o fotografie unde ești în verde”. Liza a publicat o fotografie într-un pulovăr verde. Acum ea i-a dat fallow lui Navalnîi pe Instagram”, spune jurnalistul cre a descoperit-o.

Jurnalistul BBC spune că Elizaveta este un adolescent tipic din Sankt Petersburg, însă cu o viață boemă: „Ea vizitează barurile interesante și de top din Sankt Petersburg, citește publicații și cărți despre feminism, merge în magazinele de cărți, citește literatură interesantă. Este clar că este o fată educată, scrie în engleză, urmărește seriale”, spune Andrei Zaharov.