• În filmul ”Un palat pentru Putin” Navalnîi spune că Putin are o fiică nelegitimă
  • Jurnalistul Andrei Zaharov este cel care a descoperit-o pe Elizaveta, a treia fiică lui Putin
  • Elizaveta Krivonoghih are 17 ani și locuiește cu mama ei în Sankt Ptersburg
  • După dezvăluirea din film, Elizaveta i-a dat follow lui Navalnîi
  • Andrei Zaharov: Elizaveta este un adolescent tipic din Sankt Petersburg

Ți-am arătat deja luxul inimaginabil din palatul de 18.000 de metri pătrați pe care Putin și-l construiește de 15 ani în Ghelendjik, pe malul Mării Negre. Mai păzit decât palatul lui Putin este viața lui personală.

Elizaveta Krivonoghih este o tânără de 17 ani din Sankt Petersburg, despre care Aleksei Navalnîi spune că este a treia fiică, nelegitimă, a lui Vladimir Putin. Aleksei Navalnîi spune că, pentru nașterea acestul copil, Svetlana Krivonoghih a fost răsplătită din plin.

„După ce Krivonoghih i-a născut un copil lui Putin pe numele ei au fost scrise și mai multe active, inclusiv 3% din acțiunile Băncii Rusia. Sefinanțează aceste active din schema pe care v-am descris-o. De exemplu, banii de la SA ”Akțept” sunt transferați către companiile ei ”Ozon” și ”Puls”. ”Ozon” este o stațiune și un munte în regiunea Sankt Petersburg, iar Puls este yahtul de 40 de metri al Svetlanei”, spune Navalnîi.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Jurnalistul BBC de la Moscova, Andrei Zaharov, este cel care a descoperit-o pe Elizaveta Krivonoghih. Iar investigațiile despre ea nu au făcut-o să-și schimbe cu mult viața. Filmul lui Navalnîi i-a adus și mai multă popularitate Lizei. Ea capitalizează acum atenția și se transformă într-un influencer pe Instagram.

„Ea a avut o postare în care scria ”Dacă ești fiica lui Putin, publică o fotografie unde ești în verde”. Liza a publicat o fotografie într-un pulovăr verde. Acum ea i-a dat fallow lui Navalnîi pe Instagram”, spune jurnalistul cre a descoperit-o.

Jurnalistul BBC spune că Elizaveta este un adolescent tipic din Sankt Petersburg, însă cu o viață boemă: „Ea vizitează barurile interesante și de top din Sankt Petersburg, citește publicații și cărți despre feminism, merge în magazinele de cărți, citește literatură interesantă. Este clar că este o fată educată, scrie în engleză, urmărește seriale”, spune Andrei Zaharov.