IMAGINI. Accidentul aviatic din Indonezia: bucăți de fuselaj au fost recuperate de la 23 de metri adâncime. Până acum, nici un supraviețuitor nu a fost găsit

  • O parte a fuselajului din avionul ce efectua zborul SJ 182, deasupra mării Java a fost găsit
  • Semnale provenind de la cutiile negre au fost detectate duminică
  • Căutările continuă în speranța că vor găsi supraviețuitori

Scafandrii indonezieni au găsit părți ale fuselajului aeronavei care a dispărut sâmbătă de pe radare, deasupra mării Java, informează The Guardian. Descoperirea a fost făcută duminică, la o adâncime de 23 de metri. Au fost găsite bucăți de fuselaj pe care erau trecute inclusiv datele de înregistrare a avionului.

În cursul aceleiași zile, părți umane, haine și bucăți de metal au fost recuperate de pe suprafața apei. Încă nu au fost găsiți supraviețuitori.

„Am fost informați de echipa de scafandri că vizibilitatea în apă este bună, putând astfel si descoperite componente ale avionului. Suntem siguri că acesta este punctul unde s-a prăbușit avionul. Sperăm să rămână la fel condițiile, pentru a putea continua căutările”, a declarat Hadi Tjahjanto, mareșalul Forțelor Aeriene.

Căutările zborului Sriwijaya Air Flight 182 au început dupa ce au fost detectate semnale venind de la cutiile negre. Investigația continuă pentru a putea stabili cauza prăbușirii.