• În mass-media au existat tot mai multe speculaţii neconfirmate potrivit cărora Putin, care împlineşte anul acesta 70 de ani, ar putea suferi de probleme de sănătate, posibil de cancer.
  • Dar William Burns a declarat că nu există nicio dovadă care să sugereze acest lucru, glumind că acesta părea prea sănătos”.
  • Putin este un mare adept al controlului, intimidării şi răzbunării”, iar aceste trăsături s-au înăsprit în ultimul deceniu, pe măsură ce cercul său de consilieri s-a contractat, a spus şeful CIA.

În mass-media au existat tot mai multe speculaţii neconfirmate potrivit cărora Putin, care împlineşte anul acesta 70 de ani, ar putea suferi de probleme de sănătate, posibil de cancer.Dar William Burns a declarat că nu există nicio dovadă care să sugereze acest lucru, glumind că acesta părea prea sănătos”.

Există o mulţime de zvonuri despre sănătatea preşedintelui Putin şi, din câte putem spune, este în întregime <<prea sănătos>>”, a declarat Burns la Forumul de securitate Aspen din Colorado.

Burns, care a fost ambasador la Moscova, a declarat că l-a observat şi a avut de-a face cu liderul rus timp de peste două decenii.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Putin este un mare adept al controlului, intimidării şi răzbunării”, iar aceste trăsături s-au înăsprit în ultimul deceniu, pe măsură ce cercul său de consilieri s-a contractat, a spus şeful CIA.

El este convins că destinul său ca lider al Rusiei este de a restabili Rusia ca o mare putere. El crede că cheia pentru a face acest lucru crearea unei sfere de influenţă în vecinătatea Rusiei şi nu poate face acest lucru fără a controla Ucraina”.

Comentariile directorului CIA au fost făcute în timp ce SUA au anunţat că va furniza Ucrainei mai multe arme cu rază lungă de acţiune.

Anterior, ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat că obiectivul militar al Rusiei în Ucraina nu mai este doar” estul şi a dat de înţeles că strategia Moscovei s-a schimbat după ce Occidentul a furnizat Ucrainei astfel de arme..