• Anunțul președintelui Joe Biden este așteptat în această săptămână, ca parte a răspunsului la războiul Rusiei în Ucraina.
  • Biden a declarat săptămâna trecută că prețurile la benzină sunt prea mari și că va avea mai multe de spus despre reducerea costurilor în această săptămână.
  • Administrația a discutat cu companiile petroliere despre vânzarea a încă 26 de milioane de barili dintr-o vânzare impusă de Congres în anul fiscal 2023.

Administrația Biden plănuiește să vândă petrol din Rezerva Strategică de Petrol în încercarea de a reduce prețurile la carburanți înainte de alegerile parlamentare de luna viitoare, au declarat luni trei surse familiare cu această chestiune.

Anunțul președintelui Joe Biden este așteptat în această săptămână, ca parte a răspunsului la războiul Rusiei în Ucraina, a declarat una dintre surse.

Vânzarea ar urma să comercializeze cele 14 milioane de barili rămase din eliberarea de 180 de milioane de barili din rezerva de 180 de milioane de barili anunțată anterior de Biden, și cea mai mare din istorie, care a început în luna mai.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

De asemenea, administrația a discutat cu companiile petroliere despre vânzarea a încă 26 de milioane de barili dintr-o vânzare impusă de Congres în anul fiscal 2023, care a început la 1 octombrie, a declarat o a patra sursă.

De asemenea, Departamentul Energiei va face publice mai multe detalii privind eventuala răscumpărare a petrolului, ceea ce reflectă dorința Casei Albe de a combate creșterea prețurilor la pompă, sprijinind în același timp forajul intern.

Creșterea prețurilor de vânzare cu amănuntul la benzină a contribuit la creșterea inflației la cel mai ridicat nivel din ultimele decenii, reprezentând un risc pentru Biden și colegii săi democrați înainte de alegerile de la mijlocul mandatului din 8 noiembrie, în cadrul cărora aceștia încearcă să păstreze controlul Congresului.

Biden a declarat săptămâna trecută că prețurile la benzină sunt prea mari și că va avea mai multe de spus despre reducerea costurilor în această săptămână. David Turk, adjunctul secretarului său pentru energie, David Turk, a declarat, de asemenea, săptămâna trecută, că administrația poate apela la Rezerva Strategică de Petrol, sau SPR, în următoarele săptămâni și luni, dacă este necesar pentru a stabiliza petrolul.

Administrația a discutat cu companiile energetice despre răscumpărarea de petrol până în 2025 pentru a reface SPR, au declarat sursele, după ce Biden a anunțat în martie cea mai mare vânzare din istorie, 180 de milioane de barili, din mai până în octombrie.