• Administraţia de la Moscova a informat Washingtonul în legătură cu planul de organizare a unor exerciţii ale forţelor nucleare strategice, anunţă Departamentul american al Apărării.
  • Statele Unite au fost înştiinţate şi, aşa cum am evidenţiat anterior, acesta este un exerciţiu anual de rutină efectuat de Rusia” , a declarat marţi seară generalul american Patrick Ryder.
  • Exerciţiile Rusiei intervin pe fondul tensiunilor cu Statele Unite şi NATO din cauza invaziei militare ruse în Ucraina.

Administraţia de la Moscova a informat Washingtonul în legătură cu planul de organizare a unor exerciţii ale forţelor nucleare strategice, anunţă Departamentul american al Apărării, conform agenţiei Reuters.

Statele Unite au fost înştiinţate şi, aşa cum am evidenţiat anterior, acesta este un exerciţiu anual de rutină efectuat de Rusia” , a declarat marţi seară generalul american Patrick Ryder, purtătorul de cuvânt al Pentagonului.

Din acest punct de vedere, Rusia se conformează obligaţiilor anuale în materie de control al armamentului şi angajamentelor în materie de transparenţă, de aceea transmite această înştiinţare” , a subliniat oficialul american, fără a oferi detalii despre programul exerciţiilor strategice ruse, care probabil vor include teste cu rachete balistice.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

Exerciţiile Rusiei intervin pe fondul tensiunilor cu Statele Unite şi NATO din cauza invaziei militare ruse în Ucraina.

Alianţa Nord-Atlantică a efectuat săptămâna trecută propriile exerciţii nucleare anuale, cu participarea Statelor Unite şi a altor 14 naţiuni aliate.