• Am reușit să ne întoarcem în comunism. Bugetarii – ăștia sunt comuniștii. Adică cine sunt? Partidele și votanții lor. Evident că ăștia sunt șmecherii.
  • E șmecher unul care are salariu fără să facă nimic, cum spune și domnul Ciolacu, căruia i s-a dublat salariul de 2,6 în ultimii ani, cei care sunt șefi: unul din cinci, care au și bonuri de masă și bonuri de vacanță.
  • Astăzi deficitul estimat e cât bugetul lui Năstase. La el avea 18 miliarde, deficitul o fi pe la 15-16 miliarde.

Adrian Sârbu: „Cine sunt șmecherii? Hai să clarificam. Cei care se conformau legii și beneficiau de taxe reduse.” 

Bogdan Hofbauer: „Exact. Și cei care nu plăteau taxele către ANAF, celebrii evazioniști.” 

Adrian Sârbu: „Ia zi, Fini. Tu ești șmecher sau fraier? Tu ești șmecher, da?” 

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Cristian Hostiuc: „Da.” 

Adrian Sârbu: „Hofi, tu ce ești? Șmecher sau fraier?” 

Bogdan Hofbauer: „Am ceva din ambele.” 

Adrian Sârbu: „Deci ești șmecher. Tu, Nemo?” 

Lucian Nemoiu: „Sper să nu mă transform în vreun fraier dacă, nu știu, risc să-mi cumpăr vreo mașină din aia mai scumpă vreodată.” 

Bogdan Hofbauer: „Să recunoaștem că suntem fraieri majoritatea de aici.” 

Adrian Sârbu: „Mie mi-a rămas rolul de fraier, adică fac pe prostul dar sunt șmecher.” 

„Am reușit să ne întoarcem în comunism. Bugetari – ăștia sunt comuniștii. Adică cine sunt? Partidele și votanții lor. Evident că ăștia sunt șmecherii. Nu poate să fie șmecher unul care plătește taxe. E șmecher unul care are salariu fără să facă nimic, cum spune și domnul Ciolacu, căruia i s-a dublat salariul de 2,6 în ultimii ani, cei care sunt șefi: unul din cinci, care au și bonuri de masă și bonuri de vacanță. Mă mir că nu și bonuri să meargă la toaletă că poate au nevoie de bonuri și acolo, de un suplimentar. Și fraieri, proști sau plătitori – restul. Suntem de acord? E o realitate. Și mai trăim încă într-o realitate pe care domnul Ciolacu nu că vrea să ne-o ascundă, pur și simplu nu o vede. Noi trăim în realitatea partidului unic.

Astăzi deficitul estimat e cât bugetul lui Năstase. La el avea 18 miliarde, deficitul o fi pe la 15-16 miliarde. Dar bugetul țării pentru 1.200.000 de bugetari, pe vremea lui Năstase a ajuns pentru 1.200.000 de bugetari, pe vremea lui Ciolacu – Ciucă, să nu-l uitam nici pe Ciucă, la 120 de miliarde”, spune Adrian Sârbu.

Cristian Hostiuc: „124 de miliarde.”

Adrian Sârbu: „Spune-mi și mie, acești 1.200.000 de bugetari, ce au adus ei României ca să justifice să mănânce partea lor supradimensionată din PIB-ul țării?! Că domnul Ciolacu se plânge că nu se strâng decât 27%. Păi 27% ăsta înseamnă vreo 110 miliarde. Și domnia sa dorește încă 14 – 15 miliarde în plus că are de cheltuit. Te întreb și eu sau vă întreb pe toți, șmecheri și fraieri: Ce a adus acest popor român bugetar României în ultimii 20 de ani ca să justifice să nu-i ajungă 110 miliarde, să-i trebuiască 124? Spuneți-mi și mie!”