• Mai multe aeroporturi din China au anulat majoritatea zborurilor din cauza unei creşteri a numărului de cazuri de COVID-19.
  • În metropola Guangzhou, din sudul Chinei, care s-a confruntat cu un focar virulent de cazuri, au fost anulate peste 1.000 de zboruri.
  • De asemenea, peste 700 de zboruri au fost anulate pe două aeroporturi importante din capitala Beijing.

Mai multe aeroporturi din China au anulat majoritatea zborurilor din cauza unei creşteri a numărului de cazuri de COVID-19, potrivit Global Times.

În orașul Guangzhou, din sudul Chinei, care s-a confruntat cu un focar virulent de cazuri, au fost anulate peste 1.000 de zboruri.

De asemenea, peste 700 de zboruri au fost anulate pe două aeroporturi importante din capitala Beijing.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Guvernul pune în aplicare măsuri stricte pentru a limita răspândirea virusului, cum ar fi anularea zborurilor, lockdown-uri, carantine forţate şi testarea în masă.

În pofida politicii Chinei de zero COVID” , care a pus o presiune grea asupra asupra economiei, numărul de infecţii din ţară este din nou în creştere de câteva săptămâni.

După ce anunţaseră 8.176 de cazuri de coronavirus cu o zi înainte, autorităţile au raportat joi încă 8.800 de infecţii la nivel naţional.

Numărul de infecţii în marile oraşe, altele decât Guangzhou, cum ar fi Beijing, Shanghai şi Chongqing, a crescut de asemenea din nou în ultimele zile.