• Mai multe aeroporturi din China au anulat majoritatea zborurilor din cauza unei creşteri a numărului de cazuri de COVID-19.
  • În metropola Guangzhou, din sudul Chinei, care s-a confruntat cu un focar virulent de cazuri, au fost anulate peste 1.000 de zboruri.
  • De asemenea, peste 700 de zboruri au fost anulate pe două aeroporturi importante din capitala Beijing.

Mai multe aeroporturi din China au anulat majoritatea zborurilor din cauza unei creşteri a numărului de cazuri de COVID-19, potrivit Global Times.

În orașul Guangzhou, din sudul Chinei, care s-a confruntat cu un focar virulent de cazuri, au fost anulate peste 1.000 de zboruri.

De asemenea, peste 700 de zboruri au fost anulate pe două aeroporturi importante din capitala Beijing.

Recomandări

LE FACEM FAȚĂ?
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN
A VĂZUT MOARTEA CU OCHII
EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?

Guvernul pune în aplicare măsuri stricte pentru a limita răspândirea virusului, cum ar fi anularea zborurilor, lockdown-uri, carantine forţate şi testarea în masă.

În pofida politicii Chinei de zero COVID” , care a pus o presiune grea asupra asupra economiei, numărul de infecţii din ţară este din nou în creştere de câteva săptămâni.

După ce anunţaseră 8.176 de cazuri de coronavirus cu o zi înainte, autorităţile au raportat joi încă 8.800 de infecţii la nivel naţional.

Numărul de infecţii în marile oraşe, altele decât Guangzhou, cum ar fi Beijing, Shanghai şi Chongqing, a crescut de asemenea din nou în ultimele zile.