• Nexta a anunțat că pe canalul lor de YouTube a rulat un film care conține diagrame și documente despre afacerile ilegale ale familiei Lukașenko.
  • Conform Nexta, contrabanda cu țigări este una dintre principalele metode ilegale prin care familia Lukașenko se îmbogățește.
  • Nexta spune că este o anchetă urmărită în direct de 50.000 de oameni.

Pe canalul de YouTube Nexta a rulat un film documentar în care a fost dezvăluită metoda ilegală prin care familia Lukașenko se îmbogățește.

Nexta, platforma creată Roman Protasevici, jurnalistul închis pentru care Lukashenko a deturnat un avion cu peste 120 de oameni la bord, are 1.7 milioane de urmăritori.

Conform Nexta, familia liderului Belarusului s-ar îmbogăți prin contrabanda cu țigări.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Disecăm camarila lukașistă în acest film. Îi numim în acest film pe „aleșii” pe care Lukașenko îi lasă se îmbogățească pe seama noastră. Lobby-iștii europeni și asociații lukașismului, nu vă mai ascundeți de noi în spatele pașaportului UE! Să vă dați măștile jos! Filmul prezintă documente exclusive care confirmă legăturile de corupție ale lui Lukașenko și ale familiei sale. Nu scapă nimeni de sancțiuni”, scrie în prezentarea filmului de pe canalul de YouTube Nexta.