Afacerile ilegale ale lui Lukașenko, prezentate de Nexta într-un film pe YouTube. „Disecăm camarila lukașistă”

Aleksandr Lukashenko în fața unui microfon. Sursa foto: Mediafax
  • Nexta a anunțat că pe canalul lor de YouTube a rulat un film care conține diagrame și documente despre afacerile ilegale ale familiei Lukașenko.
  • Conform Nexta, contrabanda cu țigări este una dintre principalele metode ilegale prin care familia Lukașenko se îmbogățește.
  • Nexta spune că este o anchetă urmărită în direct de 50.000 de oameni.

Pe canalul de YouTube Nexta a rulat un film documentar în care a fost dezvăluită metoda ilegală prin care familia Lukașenko se îmbogățește.

Nexta, platforma creată Roman Protasevici, jurnalistul închis pentru care Lukashenko a deturnat un avion cu peste 120 de oameni la bord, are 1.7 milioane de urmăritori.

Conform Nexta, familia liderului Belarusului s-ar îmbogăți prin contrabanda cu țigări.

„Disecăm camarila lukașistă în acest film. Îi numim în acest film pe „aleșii” pe care Lukașenko îi lasă se îmbogățească pe seama noastră. Lobby-iștii europeni și asociații lukașismului, nu vă mai ascundeți de noi în spatele pașaportului UE! Să vă dați măștile jos! Filmul prezintă documente exclusive care confirmă legăturile de corupție ale lui Lukașenko și ale familiei sale. Nu scapă nimeni de sancțiuni”, scrie în prezentarea filmului de pe canalul de YouTube Nexta.