Afganii cer ca prințul Harry să fie „judecat” după ce a recunoscut „cu mândrie” că a „ucis 25 de talibani”

Ferrari Press Agency Harry 1 Ref 12687 01/03/2021 See Ferrari text Pictures must credit: CBS Prince Harry has told Oprah Winfrey that he emigrated to LA with Meghan Markle and their son because he feared history repeating itself after the death of his mother Princes Diana, in a teaser trailer.The Duke of Sussex has also admitted it was unbelievably tough leaving the Royal Family.Pregnant Meghan was silent in the 30 dsecond clip, as she sat with her hand gently resting on her baby bump. Harry also says he was relieved to be opening up with Meghan by his side - and said he can't imagine what his mother went through going through this process by herself.It was believed shot in the garden of their $14.5 million USD California mansion. OPS: Harry and Meghan with Oprah in the brief trailer for the interview to be aired march 7. Picture supplied by Ferrari

Afganii au cerut ca prințul Harry să fie judecat pentru moartea oamenilor pe care a recunoscut că i-a ucis în timpul luptelor sale în țară pentru armata britanică.

În cartea sa, Spare”, Harry dezvăluie că a ucis 25 de luptători și spune că nu s-a gândit la ei ca la niște oameni”, ci ca la niște piese de șah” care au fost scoase de pe tablă. Ducele de Sussex a efectuat două misiuni în Afganistan în perioada în care a făcut armata, inclusiv o misiune între 2012 și 2013, în timpul căreia a fost copilot artilerist al unui elicopter de atac Apache.

Ruda unei victime a unui atac aerian din 2011 despre care se spune că ar fi fost efectuat de forțele britanice, Mullah Abdullah, s-a numărat printre cei care au afirmat că Harry ar trebui să fie judecat. Acesta a declarat că și-a pierdut nouă rude când casa sa a fost lovită de o lovitură aeriană în timp ce se afla la piață în satul Yakhchal din districtul Nahr-E-Saraj.

El a declarat pentru agenția de știri AP de la mormântul tatălui său, care s-a numărat printre cei uciși: Cerem comunității internaționale să îl judece pe această persoană (prințul Harry) și ar trebui să primim despăgubiri pentru pierderile noastre.

Ne-am pierdut casa, viața și membrii familiei, ne-am pierdut mijloacele de trai și, de asemenea, pe cei dragi nouă”.

Deputatul conservator Tobias Ellwood a sugerat că recunoașterea prințului ar putea crea riscuri de securitate pentru Jocurile Invictus. Ellwood, un deputat de rang înalt și președinte al Comisiei de Apărare a Camerei Comunelor, a declarat că dezvăluirea din memoriile lui Harry a fost prost sfătuită”.

Exit mobile version