• Atacul din 28 octombrie 2022 asupra lui Paul Pelosi, în vârstă de 82 de ani, l-a lăsat pe acesta cu răni grave la cap.
  • David DePape, în vârstă de 42 de ani, a făcut aceste remarci înfricoșătoare.
  • În discursul incoerent, DePape a spus că are un site web de peste 300 de pagini”.

Bărbatul care a pătruns în locuința președintei de atunci Nancy Pelosi și l-a atacat pe soțul acesteia cu un ciocan a declarat că îi pare rău că nu a prins mai multe”.

David DePape, în vârstă de 42 de ani, a făcut aceste remarci înfricoșătoare într-un interviu telefonic înregistrat cu postul local din California KTVU, după ce vineri au fost publicate imaginile filmate de camerele de supraveghere corporală ale poliției.

Libertatea nu moare, ci este ucisă în mod sistematic și deliberat”, a spus DePape. Oamenii care o ucid au nume și adrese, așa că am obținut numele și adresele lor pentru a le putea face o mică vizită… să am o discuție sinceră despre comportamentul lor rău.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

Vreau să-mi cer scuze tuturor. Am făcut o greșeală. Ceea ce am făcut a fost foarte rău. Îmi pare foarte rău că nu am prins mai mulți dintre ei. Este vina mea. Nimeni altcineva nu este de vină. Ar fi trebuit să vin mai bine pregătit”, a adăugat el. Mesajul său pentru ascultători: Cu plăcere”.

În discursul incoerent, DePape a spus că are un site web de peste 300 de pagini” și că și-a petrecut tot timpul expunând online corupția guvernamentală”

Sunt în curs de a încerca să înființez un nou site web, departe de raza de acțiune a rasiștilor globali tiranici și a cenzorilor lor de internet”, a spus el. Atacul din 28 octombrie 2022 asupra lui Paul Pelosi, în vârstă de 82 de ani, l-a lăsat pe acesta cu răni grave la cap. Nancy Pelosi a fost atât de zdruncinată după incident încât a pus să fie curățată casa cu un exorcism.