• Starea disidentului rus Aleksei Navalnîi s-a îmbunătăţit
  • Aleksei Navalnîi, în vârstă de 44 de ani, nu mai este conectat la aparatul de respiraţie
  • Liderul opoziţiei ruse a fost transferat în comă în Germania după ce a băut un ceai într-un aeroport din Rusia

Starea de sănătate a disidentului rus Aleksei Navalnîi, transferat în Germania după ce ar fi fost otrăvit, s-a îmbunătăţit, a anunţat luni după-amiază Clinica Charité din Berlin.

Aleksei Navalnîi nu mai este conectat la aparatul de respiraţie şi poate face scurte deplasări, a comunicat Centrul medical Charité, potrivit publicaţiei Bild.

Aleksei Navalnîi, un critic al preşedintelui rus Vladimir Putin, s-a simţit extrem de rău după ce a băut un ceai într-un aeroport din Rusia, pe 20 august. Liderul opoziţiei ruse a fost transferat în comă în Germania.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Medicii germani au stabilit că disidentul rus a fost atacat cu o substanţă neurotoxică din gama Noviciok. Rusia a negat orice implicare în presupusul atac şi a cerut dovezi că disidentul ar fi fost otrăvit.

Emmanuel Macron îi cere lui Vladimir Putin clarificări despre atacul care l-a vizat pe Aleksei Navalnîi

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a discutat, luni, cu omologul său din Rusia, Vladimir Putin, căruia i-a cerut clarificări despre „tentativa de asasinat” care l-a vizat pe disidentul Aleksei Navalnîi.

„Trebuie să se facă lumină, fără întârziere, privind tentativa de asasinat. Este necesară o clarificare din partea Rusiei, în cadrul unei anchete credibile şi transparente”, i-a spus Emmanuel Macron lui Vladimir Putin, conform cotidianului Le Figaro.

„Franţa împărtăşeşte, pe baza propriilor analize, concluziile mai multor parteneri europeni privind otrăvirea cu substanţa neurotoxică Noviciok”, a precizat Emmanuel Macron.

Aleksei Navalnîi, un critic al preşedintelui rus Vladimir Putin, s-a simţit extrem de rău după ce a băut un ceai într-un aeroport din Rusia, pe 20 august.

Germania a stabilit că disidentul rus a fost atacat cu o substanţă neurotoxică din gama Noviciok.