Alerta cu bombă de la Arad este falsă. Valiza îi aparține unui muncitor. S-a întors s-o recupereze după ce văzut în presă că a creat panică

  • Alerta cu bomba este falsă. Un bărbat din Arad și-a lăsat valiza în fața clădirii și s-a întors s-o recupereze după ce a văzut în presă câtă vâlvă a creat gestul său.
  • Alertă cu bombă în orașul Arad. O valiză suspectă a fost lăsată în fața Palatului Copiilor. Zona a fost blocată de polițiști și de pirotehniști.
  • O valiză suspectă a fost găsită vineri în fața Palatului Copiilor din orașul Arad.
  • Incidentul a fost anunțat la 112 de un bărbat, iar la fața locului s-au deplasat numeroase echipe de la Poliție, Jandarmerie și SMURD.

UPDATE 15:38 Alerta cu bomba este falsă. Un bărbat din Arad și-a lăsat valiza în fața clădirii și s-a întors s-o recupereze după ce a văzut în presă câtă vâlvă a creat gestul său

Alerta cu bombă de la Arad este falsă. Valiza îi aparține unui muncitor și are în interior scule. Bărbatul s-a întors să-și recupereze valiza după ce a văzut în presă câtă vâlvă a creat gestul său.

Un bărbat a revendicat valiza suspectă ca fiind a lui. A uitat-o pe trotuar.

Valiza conținea scule de lucru și alte obiecte utilizate pentru munca în construcții sau instalații.

În aceste momente se reia traficul.

Foto: Aleph News

Știrea inițială

Aceștia au izolat zona pentru a le permite pirotehniștilor să acționeze.

La fața locului se află o echipă pirotehnică de la IPJ Timiș și specialiști SRI.

Incidentul se produce la doar câteva zile după ce un om de afaceri din Arad a murit în urma unei explozii care ar fi fost provocată de un dispozitiv montat în mașină.