• A fost emisă alertă de tip RO-Alert după ce doi lei de la Grădina Zoologică din Rădăuți ar fi scăpat.
  •  Autoritățile îi îndeamnă pe cetățeni să evite zona.
  • Mesajul Ro-Alert indică o alertă extremă.

UPDATE:

Primăria municipiului Rădăuți a transmis un comunicat în care se precizează că situația este sub control, iar cei doi lei au fost adormiți pentru a putea fi băgați în cușcă.

Potrivit comunicatului: ,,În dimineața zilei de 9 iunie, în timpul igienizării cuștilor, doi lei au părăsit accidental perimetrul acestora și au rămas liberi în parcul Zoo.

Imediat, s-a activat planul pentru situații de urgență, perimetrul parcului Zoo și de asemenea, a fost asigurat de forțele de Poliție, Jandarmerie. Ambele feline au fost tranchilizate, iar acum perimetrul parcului Zoo este în siguranță!

Mulțumim autorităților care au gestionat această situație! Totodată ne cerem scuze pentru disconfortul creat de mesajul RoAlert. Vă asigurăm că nicio clipă populația municipiului Rădăuți nu a fost pusă în pericol, mai mult, în acel moment, în parcul Zoo nu existau vizitatori
!”

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Este alertă maximă în Suceava, unde doi lei au scăpat de la Grădina Zoologică din Rădăuţi. Autorităţile au emis joi dimineaţa un mesaj Ro-Alert şi îi îndeamnă pe cetăţeni să evite zona.

Mesajul Ro-Alert indică o alertă extremă.

A fost semnalată prezenţa necontrolată a doi lei în municipiul Rădăuţi, în proximitatea Zoo. Evitaţi zona şi fiţi prudenţi. Păstraţţi distanţa faţă de animale şi nu încercaţi să vă fotografiaţi cu acestea sau să le hrăniţi”, este indicaţia dată de autorităţi prin mesajul de alertă.