• Alianța PSD-PNL s-a desființat ieri la BEC.
  • BEC decisese că alianțele nu pot fi desființate parțial.
  • Daniel Băluță, Primarul sectorului 4, trebuie să-și redepună candidatura.

După ce s-au chinuit să se ia, acum se chinuie să se despartă și să se alieze din nou într-o altă variantă. Aceasta este o situație aproape paradoxală în care se află alianța PSD-PNL, care nu mai este nici călare, nici pe jos. Adică nu mai are candidat comun la București, dar are candidați unici la sectoare.

Cristian Popescu Piedone i-a trezit pe toți în această dimineață. În jurul orei 8 dimineața, acesta a anunțat că alianța PSD-PNL nu mai funcționează. Au intrat în panică atât jurnaliștii cât și partidele politice pentru că Piedone are dreptate într-o oarecare măsură. Alianța PSD-PNL nu mai funcționează. Ea putea fi desfințată până acum câteva zile, dar termenul a expirat. Potrivit unei alte decizii BEC, alianțele deja înregistrate nu pot fi desfințate parițial.

BEC a dat o decizie prin care alianțele pot fi desfințate până în 26. Aseară s-a desfințat jurdici la BEC alianța, iar azi dimineață s-au depus noile candidaturi și noua alianță. Candidatura lui Băluță de la sectorul 4 a rămas în aer.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
PROGNOZA METEO DE PAȘTE
MESAJUL PREOTULUI NECULA DE PAȘTE
CE FILME VEZI DE PAȘTE
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
ROMÂNII SE LASĂ PĂCĂLIȚI

Citește și