• Ambasada Turciei la Bucureşti a transmis un mesaj de mulţumire României, pentru ajutorul dat în gestionarea situaţiei catastrofei produse de cutremurele de luni.
  • Echipa României de salvatori trimişi în Turcia este formată din medici şi asistenţi ai UPU-SMURD Bucureşti, ofiţeri DSU şi echipe de căutare-salvare cu câini.
  • Ambasada Turicie transmite că din cauza seismelor care au avut loc în sud-estul Turciei, traficul rutier este grav afectat.

Ambasada Turciei la Bucureşti a transmis un mesaj de mulţumire României, pentru ajutorul dat în gestionarea situaţiei catastrofei produse de cutremurele de luni. Ambasada Republicii Turcia la Bucureşti a postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook în care mulţumeşte României pentru sprijinul acordat.

„Mulţumim, România! Nu vom uita niciodată ajutorul vostru preţios. Dumnezeu să ocrotească echipa care este pe drum spre Turcia! Apreciem eforturile lor şi le dorim mult succes!”, se arată în postare.

Echipa României de salvatori trimişi în Turcia este formată din medici şi asistenţi ai UPU-SMURD Bucureşti, ofiţeri DSU şi echipe de căutare-salvare cu câini.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

În acelaşi timp, Turcia le transmite celor care doresc să vină în sprijinul Autorităţii pentru managementul dezastrelor şi situaţiilor de urgenţă din Turcia, în intervenţia de căutare şi recuperare a persoanelor afectate de cutremurele de luni, pot face acest lucru printr-o donaţie direct pe site-ul AFAD, accesând pagina: https://www.afad.gov.tr/depremkampanyasi2.

Ambasada Turicie transmite că din cauza seismelor care au avut loc în sud-estul Turciei, traficul rutier este grav afectat. Informaţii privind starea drumurilor din Turcia pot fi accesate pe site-ul Direcţiei Generale de Autostrăzi din Turcia https://yol.kgm.gov.tr/kapaliyollar. Suplimentar, eu recomandă urmărirea contul de Twitter al Direcţiei Generale de Autostrăzi din Turcia https://twitter.com/KarayollariGM