• Palatul Versailles a fost evacuat pentru a doua oară în câteva zile după o amenințare cu bombă de marți.
  • Sute de vizitatori au fost scoși din palat în timp ce o unitate de poliție specializată în explozivi a fost trimisă la fața locului.
  • Sâmbătă, palatul a fost eliberat și închis după ce a primit un mesaj care sugera că există un risc de securitate.

Palatul Versailles a fost evacuat pentru a doua oară în câteva zile după o amenințare cu bombă de marți, deoarece Franța rămâne în alertă maximă pentru un posibil atac terorist, scrie The Guardian.

Sute de vizitatori au fost scoși din palat în timp ce o unitate de poliție specializată în explozivi a fost trimisă la fața locului. Câteva ore mai târziu, palatul, care are aproximativ 15.000 de vizitatori pe zi, a fost redeschis și un cordon de securitate a fost ridicat.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Sâmbătă, palatul a fost eliberat și închis după ce a primit un mesaj care sugera că există un risc de securitate. Acest lucru a avut loc la doar câteva ore după ce Muzeul Luvru, care are 30.000 de vizitatori zilnic, a fost evacuat după ce a primit un mesaj de amenințare. Ambele avertismente s-au dovedit a fi alarme false.

Franța se află în cea mai mare alertă de securitate de la atacurile teroriste asupra localului de muzică Bataclan și în întreaga capitală din noiembrie 2015, după ce un suspect de terorism a înjunghiat până vineri un profesor, Dominique Bernard, și a rănit alți doi în orașul Arras, din nordul Franței. dimineaţă. Tânărul de 20 de ani arestat la fața locului era un fost elev.

Citește și: