• Prin noul controller pentru PS5, dar și pentru versiuni mai vechi, Sony s-a gândit la toată lumea.
  • Vrea ca și persoanele cu mobilitate limitată sau diverse forme de handicap să se poate bucura la maximum de jocurile disponibile pe consolă.
  • Va fi disponibil pentru achiziție din 6 decembrie 2023.

Sony prezintă controller-ul Access pentru Play Station 5. Dispozitivul este conceput pentru jucătorii cu mobilitate limitată. Controllerul este personalizabil, iar jucătorii pot schimba aspectul butoanelor și al capacelor de stick în diverse forme și modele. Va fi disponibil pentru achiziție din 6 decembrie 2023.

Prin noul controller pentru PS5, dar și pentru versiuni mai vechi, Sony s-a gândit la toată lumea. Vrea ca și persoanele cu mobilitate limitată sau diverse forme de handicap să se poate bucura la maximum de jocurile disponibile pe consolă. Este extrem de personalizabil, poate fi rotit la 360 de grade, jucătorii pot schimba aspectul sau poziția celor 19 butoane și a stick-urilor și pot crea până la 30 de profiluri diferite de control.

Totodată, pot activa sau dezactiva complet anumite setări și comenzi pentru a evita apăsarea accidentală. Din 6 decembrie utilizatorii îl pot achiziționa, însă prețul nu a fost încă comunicat.

Recomandări

ULTIMATUM PENTRU HAMAS
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
MAD MAX REVINE
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE

Citește și: