• Apicultorul Reginei a dat vestea morții acesteia în stupina sa din cauza unei superstiții unice.
  • Ritualul bizar este susținut de o veche superstiție conform căreia, dacă nu le spunem, albinele nu vor mai produce miere sau vor părăsi stupul.
  • John Chapple, în vârstă de 79 de ani, a așezat, de asemenea, panglici negre în fundiță pe stupii de la Palatul Buckingham și Clarence House și le-a spus să fie cuminți cu noul stăpân, Regele Charles.

Apicultorul Reginei a dat vestea morții acesteia în stupina sa din cauza unei superstiții unice. John Chapple, în vârstă de 79 de ani, a așezat, de asemenea, panglici negre în fundiță pe stupii de la Palatul Buckingham și Clarence House și le-a spus să fie cuminți cu noul stăpân, Regele Charles.

Ritualul bizar este susținut de o veche superstiție conform căreia, dacă nu le spunem, albinele nu vor mai produce miere sau vor părăsi stupul.

Chapple a declarat pentru MailOnline: „Este tradițional ca atunci când moare cineva să te duci la stupi, să spui o mică rugăciune și să pui o panglică neagră pe stup. Se bate la fiecare stup și se spune: „Stăpâna a murit, dar nu plecați. Stăpânul vostru va fi un stăpân bun pentru voi”.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Chapple, care este apicultorul oficial al palatului de 15 ani, are grijă de peste un milion de albine în timpul verii. El a declarat: „Sunt pensionar. Am 79 de ani. Este hobby-ul meu, apicultura, iar acum am grijă de câțiva stupi pentru oameni importanți. Numărul unu este regina, sau mai degrabă a fost regina. Am fost apicultorul Reginei și sper că acum voi primi sarcina de a fi apicultorul Regelui. Sper că vor să păstreze în continuare albinele în incinta lor. Nu se știe niciodată. Ar putea spune să le ia, dar nu cred că se va întâmpla asta, deși, într-adevăr, nu se știe niciodată. Depinde de noul chiriaș al Palatului Buckingham”.

Aceasta vine în timp ce regina călătorește de la Balmoral înainte de funeraliile sale de stat din 19 septembrie.

Oamenii îndurerați se aliniază pe străzi pentru a-și prezenta omagiile în timp ce sicriul de stejar al Majestății Sale se deplasează lent. Scenele emoționante sunt transmise în direct la televizor, iar milioane de oameni sunt în direct de acasă.