• Aproximativ 13.000 de persoane și-au părăsit temporar locuințele într-un cartier din Düsseldorf, după ce a fost descoperită o bombă americană din cel de-al Doilea Război Mondial.
  • Orașele germane sunt încă pline de bombe necunoscute, care sunt descoperite în mod regulat pe șantierele de construcții.
  • În 2017, descoperirea unei bombe de 1,4 tone în Frankfurt a dus la evacuarea a 65.000 de persoane.

O operațiune la scară largă. Aproximativ 13.000 de persoane și-au părăsit temporar locuințele într-un cartier din Düsseldorf, în vestul Germaniei, după ce a fost descoperită o bombă americană din cel de-al Doilea Război Mondial, a anunțat luni autoritățile locale.

Bomba americană, care cântărește o tonă, urmează să fie dezamorsată luni seară. Potrivit comunicatului pompierilor, aceasta a fost descoperită în timpul unor lucrări în zona din apropierea grădinii zoologice, scrie BFM.

Orașele germane sunt încă pline de bombe necunoscute. Acestea sunt descoperite în mod regulat pe șantierele de construcții la 78 de ani de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

În 2017, descoperirea unei bombe de 1,4 tone în Frankfurt a dus la evacuarea a 65.000 de persoane.

Iar în decembrie 2021, o bombă din Al Doilea Război Mondial a explodat pe un șantier din apropierea gării din Munchen, rănind patru persoane și perturbând traficul feroviar.

Citește și: