• Moderatorul Fox News, Tucker Carlson, l-a certat pe președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, în emisiunea sa.
  • Carlson l-a comparat pe Zelenski cu un „manager al unui club de striptease care cere bani”  .
  • Zelenski a purtat un hanorac de camuflaj asortat, pantaloni și cizme de camuflaj.

Moderatorul Fox News, Tucker Carlson, l-a acuzat pe Volodimir Zelenski că s-a îmbrăcat ca un „manager al unui club de striptease care cere bani” , potrivit The Independent.

Președintele Ucrainei a fost criticat și de fiul lui Donald Trump, Donald Trump Jr., care a spus despre ucrainean că este „regina bunăstării” .

În prima sa vizită oficială de la începutul războiului, Volodimir Zelenski a mers la Casa Albă purtând o ținută casual, constând în bluză și pantaloni camuflaj și bocanci.

Wendell Husebo, redactor pentru site-ul conservator Breitbart, a scris: „Zelenski a ajuns la Casa Albă pentru a cere ajutor de 45 de miliarde de dolari. Pentru 45 de miliarde de dolari, arată puțin respect și închiriază un costum” .

Un alt angajat al aceluiași site a comentat: „Zelenski parcurge tot drumul spre SUA, dar nu poate să poarte un costum” .

Benny Johnson, prezentator al postului Newsmax, a spus: „Acest nesimțit nerecunoscător nu are decența de a purta un costum la Casa Albă – niciun fel de respect pentru țara care îi finanțează supraviețuirea” .