„Arată puțin respect, închiriază un costum”. Zelenski, mustrat pentru că s-a îmbrăcat ca „proprietarul unui club de striptease” în timpul vizitei la Washington DC

Volodymyr Zelenskiy, Ukraine's president, while meeting with US House Speaker Nancy Pelosi, a Democrat from California, not pictured, at the US Capitol in Washington, DC, US, on Wednesday, Dec. 21, 2022. President Biden welcomed Zelenskiy to the White House today as the Ukrainian president sought to firm up US support for Kyiv's defense against Russia in his first trip outside his country since Moscow's forces invaded. Photo by Nathan Howard/Pool/ABACAPRESS.COM

Moderatorul Fox News, Tucker Carlson, l-a acuzat pe Volodimir Zelenski că s-a îmbrăcat ca un „manager al unui club de striptease care cere bani” , potrivit The Independent.

Președintele Ucrainei a fost criticat și de fiul lui Donald Trump, Donald Trump Jr., care a spus despre ucrainean că este „regina bunăstării” .

În prima sa vizită oficială de la începutul războiului, Volodimir Zelenski a mers la Casa Albă purtând o ținută casual, constând în bluză și pantaloni camuflaj și bocanci.

Wendell Husebo, redactor pentru site-ul conservator Breitbart, a scris: „Zelenski a ajuns la Casa Albă pentru a cere ajutor de 45 de miliarde de dolari. Pentru 45 de miliarde de dolari, arată puțin respect și închiriază un costum” .

Un alt angajat al aceluiași site a comentat: „Zelenski parcurge tot drumul spre SUA, dar nu poate să poarte un costum” .

Benny Johnson, prezentator al postului Newsmax, a spus: „Acest nesimțit nerecunoscător nu are decența de a purta un costum la Casa Albă – niciun fel de respect pentru țara care îi finanțează supraviețuirea” .

Exit mobile version