• Între 15 și 20 de persoane au fost ucise și între 50 și 60 rănite în Lewiston.
  • Poliția din Maine: „Există un trăgător activ în Lewiston.”
  • Președintele Joe Biden a fost informat și va continua să primească informații actualizate.

Între 15 și 20 de persoane au fost ucise și între 50 și 60 rănite, miercuri, în urma unor împușcături în mai multe locații, inclusiv o sală de bowling și un restaurant din Lewiston, Maine, scrie Reuters.

Departamentul de poliție din Lewiston a identificat pe Facebook un suspect, în vârstă de 40 de ani, precizând că acesta ar trebui să fie „considerat înarmat și periculos”. Poliția a postat anterior trei fotografii cu un suspect, cerând ajutorul publicului pentru identificarea acestuia.

„Există un trăgător activ în Lewiston”, a anunțat anterior poliția statului Maine pe platforma de socializare X. „Cerem oamenilor să se adăpostească. Vă rugăm să rămâneți în interiorul locuinței dumneavoastră cu ușile încuiate. Forțele de ordine investighează în prezent în mai multe locații”.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

The Sun Journal, citând un purtător de cuvânt al poliției din Lewiston, a raportat împușcături într-o sală de bowling, un restaurant și un centru de distribuție.

Joe Biden va fi informat constant în legătură cu situația

Președintele Joe Biden a fost informat și va continua să primească informații actualizate, a declarat un oficial american la Washington.

Președintele a vorbit la telefon cu guvernatorul statului Maine, Janet Mills, cu senatorii Angus King și Susan Collins și cu congresmanul Jared Golden despre împușcăturile din Lewiston și a oferit întregul sprijin federal în urma atacului, a precizat Casa Albă.

Citește și: