• George Simion a anunţat că partidul pe care îl conduce va organiza joi, 21 septembrie, un protest în faţa sediului MAE.
  • AUR va depune şi o moţiune de cenzură împotriva Guvernului ca urmare a pachetului de măsuri fiscale.
  • Parlamentarii AUR și mai mulți parlamentari neafiliați și-au pus semnătura pe textul moțiunii de cenzură pregătit de AUR.

Preşedintele AUR, George Simion, a anunţat că partidul pe care îl conduce va organiza joi, 21 septembrie, un protest în faţa sediului Ministerului Afacerilor Externe.

AUR a demarat miercuri, 20 septembrie, strângerea de semnături de la parlamentari pentru susținerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de Marcel Ciolacu. Până în acest moment, parlamentarii AUR și mai mulți parlamentari neafiliați și-au pus semnătura pe textul moțiunii de cenzură pregătit de AUR.

Președintele AUR, George Simion, a făcut apel către români, în cadrul unui live pe pagina personală de Facebook, să le solicite parlamentarilor din județele lor să semneze și să voteze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?

AUR a inițiat demersurile pentru depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva guvernării PSD-PNL ca urmare a pachetului de măsuri fiscale pe care Guvernul le-a pus în transparență marți. Reacțiile care au apărut după publicarea pachetului de măsuri au arătat că acestea pun în pericol iminent o mare parte a economiei reale din România și stârnesc îngrijorare în întreaga societate românească. Măsurile fiscale propuse de guvern sunt, în esență, așa cum arată mai mulți economiști, un cocktail de taxe și impozite care amenință să intoxice economia națională”, a trasmis formaţiunea politică.

Citește și: