• Trump trimite un mesaj de dragoste de Valentine’s Day către Melania, dar folosește o abordare neobișnuită: face referire la numeroasele sale acuzații penale într-o încercare de a-i încuraja pe susținători să facă donații.
  • Mesajul subliniază susținerea Melaniei în ciuda acuzațiilor, precizând că ea a fost mereu alături de el și l-a ghidat.
  • Trump profită de ocazie pentru a strânge fonduri pentru campania sa, oferind susținătorilor posibilitatea de a trimite un mesaj personalizat către Melania și de a face donații în sume variabile.

Într-un mesaj de strângere de fonduri de Valentine’s Day, Donald Trump a dorit să-și demonstreze profundul său sentiment de dragoste pentru Melania Trump, a treia sa soție, făcând referire la lunga sa listă de acuzații penale, scrie The Guardian.

Sub titlul „Aceasta este o scrisoare de Valentine’s Day de la Donald J Trump”, mesajul trimis începea: „Dragă Melania, Te iubesc!”. Apoi, luând o direcție neașteptată, mesajul continua: „Chiar și după fiecare acuzație, arestare și „vânătoare de vrăjitoare”, nu mi-ai părăsit niciodată partea, m-ai susținut mereu în tot. Nu aș fi omul care sunt astăzi fără ghidajul, bunătatea și căldura ta. Însemni totul pentru mine, Melania! De la soțul tău, cu dragoste, Donald J Trump.”

Cei care au făcut clic pe una dintre cele trei invitații mari roșii de a „trimite dragoste” au fost direcționați către o pagină care oferea șansa de a trimite un „mesaj personalizat” către Melania – și de a face donații pentru campania lui Trump în sume variabile.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

Citește și: