• Managerul Institutului „Marius Nasta”: Singurul pompier angajat la spital este în concediu de șase luni
  • Dumincă seara a fost un incident la unitatea mobilă ATI de la „Marius Nasta”, iar opt mașini de pompieri au intervenit
  • Cei șapte pacienți internați în unitatea mobilă au fost transferați

Managerul Institutului „Marius Nasta” a declarat luni că singurul pompier care este angajat la spital este în concediu de șase luni. Beatrice Mahler a explicat că angajatul a combinat concediile medicale cu cel de odihnă. De asemenea, Mahler susține că e nevoie de o schimbare a legislației pentru a se evita asemenea situații.

Duminică seara a fost dată alarma la Institutul „Marius Nasta” din București, după ce a început să iasă fum de la un ventilator exterior al unității mobile ATI . În interiorul unității mobile se aflau șapte pacienți care au fost transferați.

Beatrice Mahler a explicat că, deși erau locuri libere în spital, pacienții erau tratați în unitatea mobilă, deoarece era cea mai bună variantă pentru ei, scrie HotNews.ro.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

Vlad Voiculescu a declarat că focul ar fi izbucnit la un generator. „Este vorba de un generator. Toți pacienții sunt în ordine. Nu este nimic care să ne producă îngrijorare, pacienții acum sunt evacuați. Nu există victime, nu a existat foc, doar mulți pacienți la fața locului.”