• Bebelușul a murit zdrobit de un bărbat care s-a sinucis, în localitatea Voronej, din Rusia
  • Bărbatul ar fi sărit de la etajul 17 al unei clădiri
  • Individul care s-a aruncat de la înălțime a murit pe loc, iar copilul a decedat ulterior, după ce medicii l-au resuscitat într-o ambulanță

Un bebeluș de cinci luni a murit, după ce un sinucigaș s-a aruncat de la etajul 17 și a căzut pe căruțul copilului. Incidentul șocant a avut loc joi în sud-vestul orașului Voronej, din Rusia, și a fost surprins de o cameră de supraveghere stradală, scrie Daily Mail.

Imaginile surprind mama bebelușului în timp ce se plimbă pe o stradă, împingând căruciorul copilului. Ea se află lângă un bloc.

Sursa: Daily Mail

La un moment dat, femeia se întoarce cu intenția de a traversa strada, moment în care un bărbat se prăbușește peste cărucior, strivindu-l. Bebelușul sare din căruț și cade pe trotuar.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

„Omul care a căzut pe cărucior a murit. Bebelușul de cinci luni, care se afla în cărucior, a decedat în ambulanță”, a confirmat o sursă de poliție.

Sursa: Daily Mail

Imaginile îngrozitoare o arată pe mama îngrozită care se grăbește spre copilul ei, în timp ce trupul bărbatului rămâne nemișcat pe asfalt.

Martorii care au asitat la scenele șocante au chemat o ambulanță și poliția.

Sursa: Daily Mail