Biden, confuz la prima lui conferință. Bâlbele făcute de președintele american, poreclit „Joe Somnorosul“ de către Trump

Joe Biden i-a băgat în ceață pe jurnaliștii americani care au venit la prima sa conferință. Președintele Americii a părut confuz și a avut nevoie de cartoane ajutătoare.

Biden a vorbit, în sfarsit, într-o conferință, la 3 luni după ce a preluat puterea de la Trump, cel care l-a poreclit „Joe somnorosul”. Americanii își dau seama de ce nu s-a grăbit Biden să apară în fața reporterilor. La 78 de ani a părut confuz, uita des despre ce vorbea și nu putea să-și ducă ideile până la capăt, scrie New York Post. Ca să se ajute, Biden avea pe un carnețel notite si figurile jurnaliștilor.

„Cel mai bun mod pentru a face ceva, dacă ții cu adevărat la cineva, este ca tu … oh, ai vrea să poți să … oricum. Eu am, noi am, suntem pregătiți să facem multe. Dacă va fi nevoie, dacă e carantină totală și haos ca și consecință a obstrucționiștilor, atunci vom fi nevoiți să mergem dincolo de ce am vorbit. Ok, um, stați puțin. Aa, scuze. Oh, Sang May, domnișoara Kim?“ – Cam așa a arătat discursul lui Biden.